2009. november 10., kedd

Hajni kikövetelte, hogy a Lapin is legyen bugyi. Most a rugdalózóra adtam rá, hogy lássa:) Így rajta is van. Mármint a Hajnin.
Hajni ugye hetek óta teljesen pelenkás lett, nem volt hajlandó bilizni. Pityu tegnap egész nap az anyját hallgatthatta telefonon, hogy mennyire visszafejlődött és nem beszél, BEZZEG az unokahúga lánya már blablabla. És hogy mennyire aggódik, hogy valami baja van a gyereknek, meg elmarad majd másban is. Szóval a szokásos....
Tegnap este viszont fürdés előtt megint hajlandó volt bilizni a kisasszony és ma reggel is felvette a bugyit. Persze Hangára is kellett bugyit adni a pelenkára. Szóval talán visszaáll a régi rend.
Jó kis délutánunk volt tegnap:)
Elmentünk sétálni apjuk elé a Móriczra, vettünk asztaltarítőt és megvettük a libamellet és combot holnapra. Odafelé szépen sétált a Hajni, Hanga bealudt. Persze amint találkoztunk, Hajni felkéretőzött az apja kezébe és 10 percen belül el is aludt, Pityu majd megszakadt, mire hazacipelte. Hazaértünk, gondoltuk lesz egy nyugis óra, amíg a Hajni alszik: hát nem felébredt? és onnan nyafogás és hiszti ezerrel. Viszont szépen vacsorázott, ez is valami.