2009. november 25., szerda

Erikáék nemrég mentek el, jól kidumáltuk magunkat, csajok szépen eljátszottak. Asszem rámfért már egy kis élő pletyiparti, mindig csak telefonon beszélünk.
Muffin sül, csak el ne felejtsem:)
Pity tegnap vadhúst talált a szájában, nem tudja mikor nőhetett oda. Este már szájüregi daganatot vizionált, kétségbeesett, arra "vetemedett", hogy fél 10-kor bekapcsolja a netet és kiguglizzon mindent a témáról. Persze nem talált semmit, amiből rájöhetett volna a tutira. Délután, vagy holnap reggel a fogászaton kezd, még jó, hogy szabin van, mondjuk kár, hogy erre megy majd el a napja, ahelyett, hogy pihenne.
Még valami a tegnapihoz:
Szült már egy gyereket az előző férjének. Felrakatott spirált, amitől gyulladás lett, vagy fertőzés, vagy nem tudom és elzáródtak a petevezetők, meddő lett. Én csak egy ostoba kertész vagyok és nem orvos, de szerintem egy elzáródás nem egy hét alatt alakul ki, a gyulladásnak kemény tünetei vannak.( én egy petefészekgyulladás miatt is keményen szenvedtem legalábbis)
Nos miért nem fordult orvoshoz időben? Miért nem figyelt jobban magára?
Itt befejezem, nem pazarlom a helyet a blogomban többet erre.
Tegnap ebéd után összeszedtem magunkat és irány az utca, ha már ennyire szép idő volt. Elmentünk apa elé a Móriczra, bevásároltam a rossmannban és séta haza. Hajni nagy gazember, hol a sapkáját húzta le az álláig és vakon vihogva tántorgott, de leginkább elszaladt a babakocsi mellől, szerte-szét a járdán. Nekem a hajam hullott, nem győztem kiabálni utána és rohanni a kicsit tolva, hogy ugyan álljon már meg, mert jön a zebra:S Ezt eddig nem csinálta.
Mire hazaértünk, jól elfáradtunk, szép hosszú séta volt.
Délelőtt jön Erika keresztmami a Zitával, tök jó! Muffint akarok addig sütni.