2010. március 18., csütörtök

Anyósom egy vicc!!!
Rákérdeztem, hogy két hét alatt miért nem varrta meg a Hajni pizsamáit?
Mit válaszolt?
Felújítják a gyrosost, és nem tudott ezért tegnap fodrászhoz menni. Nem kicsit néztem bután......de inkább nem kérdeztem semmit.
No 5 percet nem töltöttem az önkoriban, olyan gyorsan végeztem:) Csajok kaptak sapit, fűmagot is vettem. Mást nem, mert a rossmannban alig volt valami, ami kellett volna, nem akartam elpazarolni a kedvezményemet. Majd holnap, vagy hétfőn megyek megint.
Hamarosan itt van anyósom, én meg újra elmegyek az önkormányzatba, hátha kapok sorszámot. Meg vásárolni kell Lapinak tavaszi sapkát is. Meg tápszert, borotvát(ezt Pityunak), meg betétet is(ezt meg nekem).
Kijátszótereztük magunkat:) csodaszép idő van, rendesen melegünk volt, holnap lazábban kell öltözni asszem. Feltéve, hogy nem esik az eső.
Csajok rákattantak a sajtra:) 3 nap alatt szerintem már fél kilót is befaltak. Persze magában, mert kenyér az nem kell hozzá.
Tegnap este két kellemes meglepetésben is volt részem:) Egyrészt Hangának kijött a 11-ik foga, a bal felső kisőrlő. Erre megint nem számítottam, mert nem volt duzzanat, csak alul, mindig azt néztem:) A másik, meg elszámoltam a ciklusomat és nem 22 napra, hanem 29-re jött meg:) Így az előtte levő 2-3 barnázás is időben volt:)))