2009. november 14., szombat

Mégse jött anyós. Pity szerint megsértődött, amiért lecsapta a telefont.
Hanga szaros pelenkájában furcsa, azonosíthatatlan dolgot találtam. Aztán beugrott, hogy tegnap piros husú kaliforniai paprikát evett. Mindjárt tudtam azonosítani a dolgot és nem is kellett vizsgálgatnom, mint egy helyszínelőnek:)))
Hát nem teljesen így gondoltam, de legközelebb ügyesebb leszek.






Itt van a "híres" hülyén alvós képek gyűjteménye:
Az előbb kaptunk egy fenyegető telefont, miszerint jön anyós!
Hogy tényleg idejön-e, azt nem tudom, mert a Pityu közölte vele, hogy ne jöjjön és lecsapta a telefont.
Pedig olyan jó kis délelőttünk volt, sétáltunk egy nagyot, erre most teljesen ki van borulva, fekszik az ágyon és olyan feje van, mint akit fahusánggal össze-vissza vertek.
JA!!!!!
Minden este fürdés után a nagy ágyon isszák meg a csajok a tápszert, utána hancúrozhatnak kicsit együtt. Csütörtökön Hangának eszébe jutott, hogy régen kutyázott, Hajni is beszállt, majd közölte, hogy "Lapi is vau-vau"
Kérem szépen ez már egy egész mondat!
Pityut elküldtem tegnap a henteshez, hogy vegyen nyolc szelet tarját a szombati ebédhez. Azt nem madzagoltam a lelkére, hogy pácolni akarom, asszem ez volt a baj. Hazaállított ugyanis 8 hajszálvékony szelet füstölt tarjával. Mindegy, mert terveztem rossmannba menni, bementem a henteshez én is, megvenni a husit. Hajninak megvettem a karácsonyi ajándékát: egy gyerekszintit. Van hozzá működő mikrofon is és felvétel üzemmód is van rajta, nagyon tuti. Ráadásul 4500-ról 3000 forintra le volt értékelve és ebből még lejött a pontgyűjtős 15% is. Ügyi vagyok!