2010. május 31., hétfő

Árad a Duna:( Persze mit is gondoltam, majd pont kimarad. Hétvégére 600 cm körülre várják Pesten, az nekünk nagyon jó, tavaj a 720-as víz csak a kapuig jött, a kertbe már nem. Remélem most sem lesz másként, nem azért megyünk le a hétvégére, hogy pakoljunk. Szombaton jönnek anyámék, halászlét akarok főzni bográcsban.
Állítólag egy idősebb néni ugrott most, aki egy hónapja költözött a házba albérletbe a fiával és a még idősebb anyjával.
Mi vihet rá valakit arra, hogy kiugorjon a 8-ikról??????
Ilyenkor mindig eszembe jut a volt főnököm, aki valami buliból, vagy koncertről elküldte a feleségét a közértbe, vagy mittudoménhova, és 1 méteren múlt, hogy nem rá esett az öngyilkos. Bakker egy lépésen múlt, hogy nem halt meg ő is.
A mai napom faszán meg lett alapozva:( Hajnalban hallottam egy dörrenést, de lusta voltam odamenni az ablakhoz megnézni, azt hittem, hogy a szemben levő közért kukáinál történt valami. Hát nem...
6-kor felkeltünk, konyhába ki kávét csinálni. A szemben levő ház nagy kapuja előtt állt egy rendőrautó és egy civil kocsi szerencsére és le volt zárva rendőrségi szalaggal a kapu. Sejtettük, hogy történt valami, de amikor odatolatott a halottszállító és kivették a koporsót, akkor jöttem rá, hogy megint kiugrott valaki az ablakon. Megint a 8-ikról, mint pár évvel ezelőtt. Ez már a 4-ik ugrás volt ebben a házban:(
Szóval túl vagyok már egy síráson és folyamatosan remegek. Jó, hogy nem néztem ki az ablakon....