2010. január 22., péntek

Ajjajj:) Mostanában folyékony mosószert használok és a lányok ruháihoz nem teszek öblítőt Hajni problémás bőre miatt. Emiatt a mosógép mosószer adagoló fiókját nem nagyon nyitogatom. NA de ma igen. Mi volt benne? Ecset és ceruza.
Hát a káposztát nem ette meg ma. Mármint a Hanga. A bébipapinak meg csak a harmadát:( Na mindegy, ha nyíg, kicsit később kap tápszert, csak nem vágja megint földhöz az üveget.
Nagyon rendes voltam: telefonos véleménykutatás okán hívtak és válaszoltam is becsületesen. És nem is hazudtam:) Az allee vagy milyen bevásárlóközpont megbízásából szerintem.
Gyerekek!!!
Benkő szexnagyija, Edit asszony vezeti a csak csajokat. Agyam eldobom!
Eddig nyugalom van:) Biztonság kedvéért citromfűteát főztem, az nekem is jót tesz:) Viszont hiába aludtam 9-től reggel 6-ig, nagyon nyominger vagyok:(
Megint addig nyomogatták a gépet, amíg lefagyott, újra kellett indítani, asszem minden gombot le kéne ragasztani, mint a tv-n, de akkor én sem tudom se bekapcsolni, se kikapcsolni se a gépet, se a monitort. Legjobb lenne be sem kapcsolni, csak akkor mi lesz a hoxa-függőségemmel, muhaha...
A délután nyugalomban telt tegnap, (köszönet néked nurofen:)) A drága mama is boldog volt, mert két pofára zabbantották a rakott kelt vacsorára és joghurtot is ettek szépen. Aztán fürdés után kezdődött minden elölről:( Haga meglátta a cumisüveget és zokogásban, ordításban tört ki, nem fogadta el, így tápszer nélkül tettem le aludni és önthettem kifelé ez egészet. De szerencsére hamar elaludt és fél 7-kor kelt, mert Hajni már magyarázott. Remélem ma nyugisabb napunk lesz.