2010. január 30., szombat

Csend van: mindhárman alszanak:))) És jó kinézni az ablakon, mert minden hófehér, még nincs latyak, nem hallani az autókat, villamost. Hö-hö, nem is járnak szerintem:)
Akkora hó esett, hogy hülye Budapesten gyorsabb voltam gyalog, mert nem nagyon jártak a villamosok, buszok. A B. Béla, Bocskai út 10-kor még nem volt letakarítva, stb. Mindegy, bevásároltam, sétáltam egy nagyot, utána kimentünk családilag szánkózni:)
Sült kacsamellet csináltam vörösboros aszalt szilvás szósszal, fincsi vacsi lesz. Már csak a kenyeret kell megsütnöm és mára ennyi a melóból:)
Hajni negyed 7-kor riadóztatta apját a tápszerért, megkapta, 7-ig csendben volt, akkor keltette a kicsit és átjöttek. Én fél 8-kor alig bírtam kikúszni a konyhába a kávémért. Persze megint fél 12-ig tévéztem, Hajni utána még kétszer ébredt, lerendeztem. Most meg indulok a postára, henteshez, meg patikába az antibigyómért, amit a doki felírt. Az elmúlt 15-20 évben nem szedtem annyi antibiotikumot, amennyit most 2 hónap leforgása alatt a spirál miatt:S