2010. március 4., csütörtök

Anyós idomít, lelkesen eteti a csajokkal a sütit, amit hozott. Fincsi piskóta, ma az a vacsorájuk kivételesen, mert rántott húsból és a görög salátából úgyse ennének értékelhető mennyiséget. Pity odaadta neki a pizsamaanyagot, már csak valami pizsifélét kell találnom mércének. Ehelyett itt dekkolok:) há-há, mint mindig, amikor itt van és nem megyek vásárolni.
Ezt most találtam a porontyon. Nagyon cuki:))

Hajni elaludt, én gyorsan elmosogattam, mert hadiállapot volt már a konyhában és leszakadt volna a pofám, ha Pity, meg a drága mama erre jöttek volna. Anyós hoz rántott husit meg sütit, nekem csak a görög salátát kell megcsinálnom még a vacsorához. Oszt házimunka ennyi volt, jó napot:))
Kibújt Hanga 10. foga! A bal alsó kettes végre.
Mindenkinek szeretettel!




MySpace Flowers Icons Graphics from SuperPimper.com

MySpace Flowers Icons Graphics


Milyen kedves kis virág igaz?:))) Igazán Timcsis:)
No elmaradt a kávézgatás, mert Hanga megébredt, helyette ebédeltünk:) De a kávéról nem mondtam le teljesen.
Hanga alszik egy órája, Hajni is nyugis, tök jó, mégsem olyan rossz ez a nap:)
Remélem ebédelnek rendesen. Pity este kiborított, mert szerinte sovány a Hajni. Eddig ez a téma csak anyósnál volt műsoron. Pedig nem is sovány, 14 kiló felett van a súlya, ami azt jelenti, hogy egy év alatt több, mint 1.5 kilót hízott.
NA megyek kávét inni szerintem, jobb dolgom úgy sincs:)
Elkiabáltam:(
No lehet, hogy mégse lesz gáz a nap, Hanga már nem nyűgös, Hajni is nyugszik. Ráférne egy alvás napközben.

Hajni haja kezelhetetlen, gubancolódik össze-vissza. Tegnap egy pótfésűvel fésültem, mert eltüntették a célszerszámot. Ez lett a végeredmény:
Csak úgy repkedtek szanaszét a fogak:))
Rosszéletűek most keltek, mindkettő nyűgös, király nap lesz a mai:S Ráadásul lóg az eső lába, így nem biztos, hogy megyünk sétálni. Délután meg jön anyós is. Jajj, de hosszú lesz a nap...