2010. február 25., csütörtök

Tök jó, túrtak-fúrtak 4 napig és most az utcában nincs közvilágítás. Anyós hasra ne essen, amikor megy haza.
Nagyot nevettem az előbb, mikor beszéltem Pittyel:)
Volt kint japánoknál létesíteni. Ez eddig oké, csak a számítógében a windows is japánul volt. Pity meg csak lesett:) Nesze neked létesítés. Szerencséjére már van laptopja, így mutogatta az embernek a lépéseket, az meg csinálta utána a saját gépén.
Azért hatékony vagyok ám: amióta visszaadták az áramot, már a második adag ruha van a mosógépben, most meg indulok a kenyértésztát begyúrni:) Nyami-nyami, fincsi fokhagymás kenyér lesz.
Ja Hanga hiába aludt sokáig, nagyon nyűgösen ébredt, kúpot kellett neki adni. És megint kezdi:( Asszem a következő pelenkázásnál kap még egyet, különben végig üvölti az egész délutánt meg estét.
Pityesztől elfelejtettem pénzt kérni, így nem tudok elmenni vásárolgatni, hallgathatom majd a drága mamát:(
Basszus annyira olvastam, hogy a hátam mögött a Hajni két pofára ette a felnőtt fogkrémet. Most bezzeg nem nyafogott, hogy csípős:))
Asszem Pityeszt megcsapta a tavaszi szél mert tegnap este közölte romantikázás közben, hogy el kéne már mászkálni kettesben mindenfelé. Basszus ezért rágom a fülét mióta, de csak most jutott erre az elhatározásra. Sebaj, csak legyen belőle valami. Mondjuk rendszer:))
Tegnap délután Hanga végig ordított, miután felébredt, anyám is csak lesett. Valószínüleg a foga a ludas, csak akkor volt csendben, amikor kézben lehetett, de akkor meg rosszalkodott. Ha letettük:ordított:( Kapott nurofent, attól elmúlt a nyavalya szerencsére. Éjjel 1-kor kelt, aztán Hajni 5-kor, minden baja volt, Pity vagy 3szor ment be hozzá.

Majdnem az ágy alatt aludt el:)
Reggel 8kor se szó, se beszéd: elvették az áramot az utcában és 2-ig nem is lesz. Király mert így fütés sincs. Most legalább tesztelem a mobil blogolást muhaha! Mondjuk kiírhatták volna az áramszünetet, hiszen 4 napja dolgoznak és tudták hogy cserélni kell a trafókat, vagy miket. Minden esetre veszek fel még egy zoknit mert fázik a lábam.