2009. december 9., szerda

Nagyon úgy fest, hogy a szilveszterezésből nem lesz semmi:( Nem elég, hogy a wigwamban AFC koncert lesz(broááf) Pityet a főnöke úgy osztotta be, hogy reggel 7-től fél 4-ig a rendezőben helyettesít, utána meg este 7-ig viszi a saját műszakját. 30-án és 31-én is. Ja, hogy a matávnál nem lehet egy nap 12 órát dolgozni?Majd megoldják:(
Kitaláltam erre, hogy akkor menjünk el este indiai étterembe, utána haza, pezsgőzünk a drága mamával éjfélkor, hazataxiztatjuk, utána meg bulizgatunk kettesben.
Mi volt erre a válasz:
1. biztos nem lehet már ilyenkor asztalt foglalni szilveszter estére.
2. csak nem képzelem, hogy hazajön 12 óra melóból, fürdik és utána bárhová is elindul bulizni.
köszi!!!
Akkorát sétáltunk, hogy csak na:) Vettünk Hajninak hótaposót, csodaszépet, kék-fehér, bojtos, szőrmebéléses:)
A bidaörsi tessszkóó a legnagyobb igaz? Erre nem volt sem avokádó, sem cider:( Hogy mi nem volt még, azt nem tudjuk, mert nem kerestük:) Vettünk viszont tandori fűszerkeveréket, így ma indiai kaját gyártok.

Napi humor:)

- Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, baleseti sebészeket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!


Egy asszony az orvosához:
- Doktor úr! Attól félek, hogy elevenen fognak eltemetni.
- Legyen nyugodt asszonyom, ha én kezelem, ez kizárt dolog!



A megfáradt utas betér a "György és a Sárkány" fogadóba:
- Kaphatnék némi eleséget?
- Bezárt a konyha! - feleli a fogadósné.
- Akkor egy sört? - próbálkozik újra a vándor.
- Azt én nem tudok adni!
- Mondja, asszonyom, nem...
- Mit akar még?
- Nem volna rá mód, hogy inkább Györggyel beszéljek?
Hajni délután aludt két órát, 7-kor kelt, ennek következtében nem aludt el este, fél 10-kor még a fejünkön ugrált. Sikerült az ágyába helyezni, háromszor állt neki reklamálni, a harmadiknál ki kellett hozni, mert grátiszként bekakált. Reggel meg 7 előtt kezdte a cirkuszt. A reggel nem lett volna akkora tragédia, ha időben elalszik. Így lőttek a romantikus összebújós terveimnek:(