2010. január 15., péntek

Ha holnap azt látjátok a hírekben, hogy Kelenföldön vegyifegyver-támadás volt, akkor azok mi voltunk:) Éjszaka jön a varázspaplan és egyebek. Tudjátok:bableves
Bakker kint dolgoznak a gázosok, bent pedig rezegnek az üvegek a szobaajtókban.
Na itt az aktuális súlygörbe:



Ez meg a hosszúság görbe:

Na a végén megoldódik az itató dolog, mert nem kell a kicsinek a csőrös és a poharamból issza a teát:) Meg a Hajni is. Ennek most annyira nem örülök, mert az üvegpohárral grasszálnak a szobában, szereznem kell műanyagot, abból csak kiömlik, de nem törik el.
Asszem ma sokat fognak átöltözni.
Szeptemberben egy hónapig nem volt gázunk, szentségeltem eleget, talán emlékeztek még:) Na most a szomszéd lépcsőházban kezdődik, ha szerencséjük van, csak az utcán szivárog a gáz, most cserélik a főcsapot és a bejövő vezetéket. Szegények nagyon megszívják, ha náluk is elzárják a gázt, mert a házban is van szivárgás.
Ötletet és tanácsot kérek.
A csőrős itató csőr részét mivel lehet tökéletesen kipucolni? Hangáé szelepes is, alig lehet hozzáférni, fültisztító pálcikával szoktam, de így is marad benne trutyi:(
Hanga utál fürdeni:( Hetek óta akkora cirkuszt csinál amikor betesszük a kádba, mintha nyúznák. Jó volt pár kellemetlen élménye, mert belecsúszott, de akkor is... Főleg akkor visít, amikor nincs elég játék a kádban, vagy a Hajni elvesz tőle valamit. Mondjuk ez érthető. Hajni meg igazi halak, mert alig lehet kiimádkozni a vízből.

Hangának Krisztinától:)





Minnie And Mickey - Comments and Graphics!



Hanga boldog hófordulót!Puszi