2010. január 16., szombat

Vettem ma lottót is, ha már a papírboltban lottózó is működik:) Nyerni kéne, bár most nem fizet túl sokat, de ez is elég jól jönne. Kinéztem a Hajninak szülinapjára egy állványos rajztáblát, az egyik oldala rendes krétához való fekete, a másik meg mágneses és filccel lehet rá írni. Itt a kis írószerboltban 1990 forint, míg az ikejjában hasonlót kapni 6000 pénzért.
Szegény Hanga úgy ébredt a délutáni alvásból, hogy nyakig pisis volt, teljes átöltözés, lepedőcsere.
Az evése meg kritikán aluli:( Csigatésztát főztem és a tejfölös gombapaprikás levét kapta, de alig 5-6 kanállal evett, pedig szereti. Kibontottam egy bébipapit, de annak is csak a negyedét ette meg, a joghurtba is csak beletúrt. Kijöhetne már az a hülye hetedik foga végre..
Pity elfuvarozta a drága mamához a régi komódot és a kis asztalt, végre azok sem "lábatlankodnak" a hallban. Most már elégedett vagyok a szobákkal. Nyáron jöhet a konyhafelújítás. Ajjaj, akkor aztán még jobban hullik majd a hajam:)
Vagy csak kivételezik vele a sors:)
Úgy veszem észre, hogy az elmúlt napokban nem csak én voltam idegtutyi. Valami front van, vagy a hold kavar be mindenkinél, az tuti. Sebaj csajok a szar napok után jön majd jobb és még jobb, de valószinüleg csak azért, hogy utána megint szar legyen a palacsintában:) Aki meg azt mondja, írja, hogy minden napja tökéletesen egyformán szép és boldog, az hazudik:)))
Hajni kapott vízfestéket, ecsetet, boldogan festettek az apjával:) Illetve Pity annyira nem volt boldog, de sebaj.