2009. november 19., csütörtök

Anyós délután van. Ő is felköszöntött, kaptam tuti zseniliazoknit, és atom jó térdzoknit. Meg a Kriston intimtorna könyvet. Egyenlőre köszönöm nincs rá szükség, de azért elolvasom. Pity röhögött, mint állat, hogy vénasszonynak való könyvet kaptam:(
Ha szépen kérem, hogy ne csináljon valami olyat, amit nem szabad: kinevet.
Ha kiabálok utána ezért, nem érdekli. Ha a végén ráverek a seggére, akkor megsértődik, hisztizik kicsit és 5 perc múlva ott folytatja, ahol abbahagyta:((

Ez itt Timcsi maci:S
Hajni előszedte valahonnan és Pity közölte, hogy biza rám hasonlít. És vele akar aludni ezután. Tegnap is köztünk feküdt a párnán, kemény..
Valami szikra vagy fény gyúlt a Hajni fejében, ugyanis ráadott az elefántjára egy kék bugyit és ő is felvett egy ugyanolyat:) Kíváncsi vagyok meddig tart majd a lelkesedés.
Kezd elegem lenni a szobatisztaság-kérdésből:(
Nem túráznék rajta ennyit, ha nyáron nem lett volna rendben minden, csak a kakihoz és alváshoz kellett pelus, még sétálni is bugyiban mentünk, visszatartotta, vagy pisilt valami bokor alá. Most meg.... Fél napra időnként rá lehet imádkozni azt a hülye bugyit mindenféle szép szóval, vagy zsarolással, de ma reggel megint pelenka van.
Pedig azt hittem, karácsonyra már nappalra szobatiszta lesz. Hát úgy látszik, mégsem:(
Kaptam szép sapkát meg sálat anyámtól, krémlikőrt és avokádót is:) Most vadászok valami receptet, mert még nem volt szerencsém a cucchoz.