2009. december 27., vasárnap

26-án anyóslátogatás, egész jól sikerült, kaptunk goffrisütőt:) Persze amikor a csajok aludtak, megint előadta azt a teóriáját, miszerint nem normális, hogy a Hajni féltékeny a hugira, meg elveszi tőle a játékokat és majd nem fog tudni beilleszkedni az ovodába meg iskolába és ki fogják majd rakni onnan. És meg kell előzni a nagyobb bajt és el kell vinni idegorvoshoz. Annyira elegem van ebből a sok okoskodásból. Na mindegy, karácsony van, nem nagyon küldtük el a fenébe, de alig vártuk, hogy a Hajni is felébredjen és mehessünk haza.
Estére belázasodtam, köhögök, mint egy tüdőbajos, éjjel meg szinte semmit nem aludtam, mert vagy rázott a hideg, vagy ömlött rólam a víz.
25-én mentünk anyámékhoz. Az, hogy a kocsiban már összevesztünk, le sem írom, ill a veszekedés következményeit, mert mégiscsak karácsony és boldogság van, vagy mi.
Szóval anyám Jézuskája tuti bankot rabolt, vagy nyert a lottón, mert annyi mindent kaptunk:)
Én kaptam konyhai mérleget, kávésbögréket, ágynemű huzatot és lepedőt, Pity illatszereket, törölközőt, amibe a neve volt hímezve.
Lányok kaptak plüss kutyát, kengurut, 1-1 babát, aminek meg kell nyomni a mellét és akkor nevet, fa kirakós játékot és kisvonatot, játék mosógépet meg még mittudoménmit.
Én egy nagyon tuti Manu art-os táskát és hajcsattot kaptam Pityesztől.

Családi fotó:)

Én délután 3-ig turnéztam a konyhában, mert az elrontott sós rudacskák helyett sütöttem újat, meg a kaját is frissen csináltam, nagyon fincsi lett. Kaja után osztottunk ajándékot, rettentően tetszett a csajoknak, pedig nem kaptak sok dolgot tőlünk.
Dömper:




Hanga teknőce:


Hajni ajándékot oszt:

Na jól eltelt a 3 napos ünnep. Szerdán Hajninak este csak hőemelkedése volt, nem is kapott nurofent. Hiba volt. Fél 11 és fél 4 között kb. hatszor kellett bemenni hozzá, mert nem tudott aludni és valami baja volt. Na akkor mégis kapott lázcsillapítót, mert lázas is lett, aludt fél 9-ig.
Reggelre a karácsonyfa már fel volt díszítve, felkeltek, kirontottak a nagyszobába, de akkorát röhögtem, mert a kicsi simán elment a fa mellett, észre sem vette. Amikor szóltunk neki, meg a Hajni is hívta, végre meglátta, kb. 10percig tátott szájjal nézte és fogdosta a díszeket:)

nézelődés: