2010. augusztus 11., szerda

Bohócok:)



Ez a hajó régen aknatelepítő hajó volt.






Mindenféle sok hajók:)





Lapit is ráültettük a pacira, de mire csináltam volna egy rendes képet, sírásban tört ki, így levettük.
"Gyí te paci!"




Csónakázás a szomszédokkal.
Szegény Lapi közben aludt:S




Pacisimogatás a falu végén:)



Megnéztük a túloldalon a kis kápolnát is.


Márkó persze ba akart menni, hiába mondtuk, hogy le van lakatolva. Közölte, hogy Pity szedje le a lakatot:)

Pilótakeksz eszegetés:)



Néhány képecske:)

Sikerült végre megszépíteni a virágágyásomat:)
A Duna nap miatt ugyanis felszórták előttünk az utat murvával és Timcsi volt olyan pofátlan, hogy kiment beszélni a munkásokkal:) Mondtam, hogy akkor én most beviszek néhány vödörnyit, mondták, hogy oké, amíg nincs itt a főnökük, cipekedjek nyugodtan:)
Sajnos nem lett elég, de nem volt pofám többet behordani. A tavasszal beültetett növények nagy része ügye kidöglött, így elég ritka-szép most, de végre rendezett.







Hangánál egyre durvább a dac és hisztikorszak:(
Dobál, csapkod ezerrel, miközben úgy sikít és visít, hogy megfájdul a fejem. Most is...
Hoztam nekik gyurmát és minden színt gondosan elfeleztem, hogy ne legyen veszekedés. Persze neki nem volt jó, elvette a Hajni rózsaszínűjét is. Amikor visszavettem tőle, elkezdett őrjöngeni és dobálta szerteszét az összeset, most is itt visít és csapkod.
Nemsokára jön anyám, remélem addig lehiggad, mert én megőrülök.
Ma különösen kiakasztó a kicsi. Hajni szerencsére normális.

Ja és minket is üt tiszta erőből:(
Szombaton a második telekszomszédunkhoz jöttek rokonok, nekik egy hónappal fiatalabb a kislányuk, mint a Hanga. Gondoltam jól ellesznek majd a kicsik egymással. Hát az első pillanatban már nem voltak szimpatikusak szegények, de amikor kitört belőlük a bezzeganya és bezzegapa, akkor kezdtem el menekülni tőlük."Pipike már 150 szót tud!" és társai mentek végig. Én csak vigyorogtam, kedvem lett volna mondani, hogy a Hanga meg 4-5 soros mondókákat is tud és napközben többet pisil bilibe mint mellé, de nem akartam elrontani a kedvüket. A másik meg, hogy "pipike ne nyúlj ide, ne nyúlj a vízbe, ne csináld ezt." Előtte kaptunk az egyik horgásztól egy nagy halat, a kiskádban úszkált, Hajniék meg a Márkó boldogan simogatták és buzizták a halat, pipikének nem engedték meg. Amikor fenékre csücsült, az anyja már kapta fel a gyereket. Bakker fel tud kelni magától is. Na mindegy.
Másnap mondta a Miki(szomszéd), hogy alig várta, hogy elmenjenek, mert lefárasztották teljesen:):)