2010. április 11., vasárnap

Családilag szavaztunk egy jót, nagyon szép idő volt. Meg szerencsénk is, mert mire hazaértünk, elkezdett csöpörögni az eső. Tegnap anyós hozott spenótot, ízetlen-bűzetlen, szerintem elfelejtette hogy kell csinálni, pedig régen nagyon finoman csinálta. Egyik gyerek sem volt hajlandó 2 falatnál többet enni belőle.
Pity azért nem győzte a fejét csóváni:):)
A kert bal oldalán egy fenyősor van, 20-25 éves luc és ezüstfenyőkből. Közöttük van két japánbirs cserje, amikből szinte semmi sem látszott, mert a nyenyők teljesen eltakarták. No én múltkor a szomszédos fenyők 2-2 legalsó, földön heverő ágát lefűrészeltem, hogy a japánbirsek kiszabaduljanak. Persze ember rögtön mondta, hogy össze kéne kötni engem a szomszéd Mikivel, mert az is mindent ki akar vágni:) Tegnap meg nekiestem a két birsnek és visszavágtam őket 50 centisre, mert nagyon el voltak öregedve, csúnyák volta és öregek. he-he, mint én:)
No tegnap megint telkeztünk egy jót:) Az idő nem volt a legszebb, borult volt és fújt a szél, de legalább az eső nem esett. Persze délután 4-re kisütött a nap és szélcsend lett:S Nagyon elfáradtam, a ház oldalában elrendeztem a terepet, mert tiszta hepe-hupa volt, végre a járólapokat is "kihámoztam" az évek óta rájuk rakódott föld alól. Jövő héten veszünk egy csomó növényt, amit el tudok ültetni a megcsinált ágyásokba:) Csajok élvezkedtek, nagyot játszottak, aludtak és még az étvágyukkal sem volt gond:) Remélem nem fáztak meg.