2010. március 21., vasárnap

Na szóval ez a hülye trójai, nem tudom mi, vírus vagy kémprogi,tönkrecseszte a gépet, szerintem holnapután újra feltöltök mindent, oszt meglátjuk. Meg azt is rendbeteszem, amivel ma fel tudtam jönni netre, mert ez baromi lassú és kicsi a memóriája is.
Meacska itt is köszi a linket!!!!!!♥♥♥
Telken nagyon jó volt, csodaszép napos idő volt és meleg, annak ellenére, hogy fújt a szél. Kitakarítottuk a kertet, elvetettük a fűmagot. Öntöztünk is volna, ha..... Egy rohadék vakondok a kútaknába tévedt, ami tiszta beton, de a régi vízvezeték mellett talált egy lukat és azon keresztül 5-6 vödörnyi földet túrt az aknába, amiből a kútba is jutott rengeteg, ugyanis eldugult a kút:( Ha szerencsénk van, legközelebb a szonszéd kútjából telenyomjuk vízzel és az kimossa. Akkor nem kéne új kutat furatni, mert az nem 2 forint lenne.
Hazafelé Pityunak kiesett egy tömése, ráadásul amikor hazaértünk, még a drága mama is nálunk pörgött. Persze a pizsama még csak összefércelt állapotban van, sose lesz kész, vagy akkorra, mire olyan meleg lesz, hogy nem kell flanelpizsama a gyerekre:(

Szóval a tegnapi nap elég felemásra sikeredett, de az a lényeg, hogy a csajok nagyon jól érezték magukat lent.