2011. május 25., szerda

Drága édes nagylányom kitalálta, hogy ölőset játszanak, fogott egy fogast, azzal "leszúrta" a Lapit és közölte, hogy mindenkit leölnek és mindenki jól meghal.

Fene a sok hülye ötletébe, gondolom az oviban találták ki...
Ma reggel a János kórházban indítottunk a Lapival, tegnap este kimászott a kádból és elcsúszott a kövön, hatalmas púp lett a fején, de szerencsére nem lett agyrázkódása(akkor be kellett volna már este vinni és ott is tartanak)
megröntgenezték, de nem repedt, mondta a doki, hogy a hátsó koponyafal nem törik be egy eséstől, mert nagyon vastag, oldalt, a fül mögött törik be a gyerek feje.

Megígérte, hogy többet nem mászik be és ki a kádból.
A héten már nem megy bölcsibe, itthon dekkolunk kettesben.
Rászoktunk arra, hogy nem reggel indulunk a telekre, hanem már előző délután meló után rögtön, így tök sok időt nyerünk:)
Így volt ez pénteken is, 3-kor leléptem bentről, 4-re mindenki otthon volt, teregettem, zuhanyoztunk, 5-kor elindultunk és 6-ra lent is voltunk, királyság volt.
Persze az összes ruhát itthon hagytuk, szerencsére nem volt hideg, mert főleg meleg ruhákat akartam levinni, volt lent mindenünk.

Vasárnap meg otthagytuk az összes zöldséget, kíváncsi leszek milyen állapotban lesznek jövő hét végére, mert most nem megyünk, mert Pity melózik szombaton, vasárnap meg nagybevásárlás a program.

Szombaton kibuszozunk Érdre anyámékhoz, elleszünk a kertben, Pity majd jön értünk kocsival, ha végzett:)