2010. február 22., hétfő

Hajni kapott tegnap helyes műanyag állatkákat, jó kis farm játékot lehet vele játszani. Van tehén, boci, ökör, tyúk, stb. A szarvasmarhákra teljesen rákattant a csajszi, szerepjátékot játszik velük. Két gond van: az egyik, hogy három van: apa, anya és Hajni, Lapi nincs, szereznünk kell majd. A másik, hogy Hanga néha megszerzi valamelyiket, ekkor Hajni iszonyat hisztibe, ordításba kezd, annyira irigy:(
Elég érdekes cikk, sőt kissé felháborító is:

http://www.családinet.hu/hirek/csaladi_temak/gyerekneveles/13896/a_kormany_tiltana_a_papas-mamas_jatekot_az_ovodaban
Mondtam én, hogy lesz még itt szebb zöld:))))
Nem tudom, hogy mi volt a tésztában, mert Hajni teljesen felpörgött, teli torokból énekelt, mit énekelt, úgy ordított, mint egy részeg hazafelé a kocsmából:) Hangával dőltünk a röhögéstől. Én meg ittam egy kávét inkább.
Hanga alig ebédelt, pedig finom volt a tészta. Mindhárman tök nyomingerek vagyunk, de szerencsére hiszti nem sok van, asszem leheverek az ágyba kicsit tévézni, talán Hajni elalszik mellettem.. vagy nem.. vagy iszom egy kávét..
Glitter Photos
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]

Glitter Photos
[Glitterfy.com - *Glitter Photos*]
Itt a tavasz, így kizöldült a blogom is:) Mondjuk találhattam volna szebb zöldet is, na majd legközelebb, muhaha:))))
Persze alig értünk haza, Hajni már hisztizik, az előbb mondtam neki, hogy kizavarom a ház elé, ott csinálhatja a fesztivált. Nem nagyon hatotta meg:))
Sétáltunk egy nagyot, ahogy elterveztem:) Apjukat feltettük a buszra, Hajni teljesen elkámpicsorodott, alig akarta megérteni, hogy majd este jön haza apa. Nem nagyon sütött a nap, de kellemes az idő szerencsére.
Szép tavaszt mindenkinek!
Az ablak alatt a törpe nárciszok gyönyörűen hajtanak, tényleg jön a jó idő. A jácintok és a tulipánok még nem, de azok úgyis később virágoznak kicsit. Pity délutános a héten, 10 körül indul dolgozni, jól kitaláltam, hogy elkísérjük egy darabon, így meg lesz a délelőtti séta is:)