2009. december 11., péntek

Hangát egy perce szedtem le az étkezőasztal tetejéről, ahová a sótartó miatt mászott fel. Dúrva! Elleste a Hajnitól, aki rendszeresen megszerzi és önti a szájába a sót.
Jelentem alásan, isteni lett a füstölt sügér:) Friss kenyérrel, zöldségekkel. Másfél órát füstölődött, ember már kezdett lázadni, mert jött be a szobába a füst szaga.
Akinek olyan wok-ja van, amihez van rács és fedő, csináljon bátran. Egy kis marék teafű kell még hozzá, kis lángra fel úgy, hogy alufóliával legyen lezárva rendesen, oszt hajrá!!
Erősen drukkoljon mindenki, mert éppen halat füstölök a wok-ban.
Valamelyik este nagyon aranyos volt a Hajni. A baba magazinban nézett egy képet, amin egy baba cicizett éppen. Rettentően érdekelte a dolog, mondtam neki, hogy amikor ő és a hugi kicsik voltak, az én cicimből ették a tejet, de már nagy kislányok, cumisüvegben van a tej, anyának már nincs. Elkezdte felhúzni a pólómat, nézte a képet, hogy milyen pózban van a baba és ki akarta próbálni. Mondtam, neki, hogy oké, de tej már nincs. Nem tudom melyikünk volt nagyobb zavarban, ő vagy én, mindenesetre szakadtunk a nevetéstől:)
Na tegnap megvolt a mata-túra,ma reggel elmentem vérvételre, már csak ki kell váltani spirál őfelségét, az antibigyót és a kúpot. 28-án meg felteszi a doki.
Vérvétel után megvettem a halakat szentestére.
Lesz lazac és süllő filé, meg vettem két sügért, de azt máskor esszük meg.