2010. szeptember 23., csütörtök

No élünk ám, csak volt sok dolgom és nem volt hangulatom irkálni:)
kedden Csilláéknál voltunk, jó volt dumcsizni, mert ezer éve nem találkoztunk. Lapi exra nyűgös volt, mert jön egy szemfoga, semmi nem volt jó neki, Esztivel sem akart játszani. Kapott Panadolt és az ölemben elaludt fél 12-kor:)
Tegnap meg takarítós-rendrakós-mosónős napom volt. végre eltettem a papucsokat, szandálokat, nyár már nem lesz az idén, minek legyenek elől.
Ma délelőtt meg a melóhelyemre mentünk be szétnézni. Szerencsére el tudtam kapni a tulajt, rákérdeztem, hogy január végétől vissza tud-e venni. Hétfőig végigzongorázza a lehetőségeket, hogy hol lenne a legjobb helyem. Jó lenne, ha a nagykerbe mehetnék, mert akkor nem kellene dolgoznom hétvégén, csak néha-néha egy vasárnap kell ügyelni.

Ja, ami nekem igen rossz hír, hogy Lacika felkerült a kiskerbe, aki a közvetlen főnököm volt a Tömő u-ban, ahol kijelentette a kollégámnak, hogy amíg ő a cégnél van, addig oda én nem mehetek vissza dolgozni. Amikor bejelentettem, hogy terhes vagyok, valamiért nagyon megutált, addig elég jól kijöttünk, legfeljebb zavarta a nagy pofám, és hogy önnálló véleményem is van a dolgokról, ráadásul én értek a faiskolához, ő meg nem. Na mindegy, remélem nem tesz keresztbe...
Tessék drukkolni mindenkinek!


LÉCCCIIIII!!!!!