2012. április 11., szerda

:D

No múlt hét pénteken jól felmondtam a melóhelyemen:D
Kaptam egy kihagyhatatlan ajánlatot, most nyílik egy új kertészeti áruda a Camponától nem messze, ott fogok dolgozni, nagy önállóság, több lóvé, stb.
Mondjuk a munkaidő is több lesz, de majd kialakulnak a dolgok, nagyon lelkes vagyok, holnap reggel 8-kor már ott kezdek.
A tulajt ismerem régóta, nem túl közelről, de ahhoz eléggé, hogy tudjam:megbízható, korrekt és "elég sok lábon áll" ahhoz, hogy sikerüljön a dolog neki.

A hosszú hétvége meg jó zsúfolt lett, péntek délután lementünk a telekre, szombaton nagyokat sétáltunk, bográcsgulyást főztem és miután megettük és újfent sétáltunk, csak utána kezdett szakadni az eső:D

Vasárnap délelőtt onnan mentünk anyámékhoz, majd haza, hétfőn meg a drága mamánál vendégeskedtünk.

Csajok hellyel közzel jók voltak:D

Hétfőn, amíg az apjuk csinálta nekik a kakaójukat én bevittem a szobájukba 2 csokitojást, bedugtam a párnájuk alá és mondtam nekik, hogy ha apa meglocsolja őket, csak akkor adják oda, addig ne mondják mi van náluk, mert titok.
Erre amikor bevitte a kakaót, azt mondta neki a Lapi, hogy "apa locsoljál már meg minket, mert van a párnánk alatt meglepetés, de nem mondjuk meg mi az, mert titok"

:D:D:D