2010. január 23., szombat

Annyira tele van a tököm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy indult a szombat, mint minden másik szombat: Pity hever, kiakad azon, hogy nem hagyják békén a csajok, én meg főzök. Aztán csengettek a kaputelefonon. Nem szóltak bele, hallottam, hogy beszél valakivel, letettem. Csengettek a lakásban:a drága mama.
Basszus, jött valami fal dumával, hogy dolga van a ház papírjaival.
Mindenesetre én megittam a félbarna sörömet főzés közben, merthogy holnap vendégek jönnek, készülni kell. Este 6-ig itt volt, sétált Hajnival, el akarta vinni a kicsit is, mert kell a friss levegő. Na ja!!! nekem se megy a babakocsi nélküli sétáltatás néha, de azért ő bepróbálkozott; szóval csak a Hajnit vihette el. Mindegy; megcsináltam egy csomó kaját és közben nem csak a sörömet ittam meg, hanem egy üveg bort is. Jöhetnek a kövek: HÜLYE ALKESZ PICSA!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szívesen cserélnék anyóst egy igazán rosszindulatúra! Azt simán pofán vágom!
De ez!!!! Báránybőrbe bújt farkas!!!!!!!!!!
Még a végén nekem lenne lelkifurdalásom?
Nyomorultul ébredtem:( De úgy kell nekem, minek tévéztem majdnem éjfélig... Hajni meg 3/4 6-kor ébresztőt fújt. Fejem, gyomrom fáj, megyek iszok egy harmadik kávét és készülök a holnapi vendégségre. Keresztmami Erikáék nem tudtak jönni karácsonykor, mert a két kislány bárányhimlős volt, most bepótoljuk:)

Nagy igazság:)

A hiszti az egy általános betegség oltás nélkül :D tuti minden gyerek elkapja és nehezen lehet őket ki gyógytani belőle. :D