2010. május 5., szerda

Halak-Hajni (remélem nem jön be:))

Élénk képzelö ereje folyton ostobaságokba hajtja, befolyásolható, rendszeresen átverik. Logikátlan, mindenért megsértödik, különösen ha az észbeli képeségeit kritizálják. Állandóan bakot lő, mindezt úgy hogy a megoldás kulcsa ott volt a kezében. Képtelen normálisan elvégezni a munkáját, fontos feladatot ne adjunk neki mert biztos elrontja.

Mérleg-Pityesz-Hanga

Mérleg:

Döntés képtelen, semmilyen pozitív tulajdonsággal nem rendelkezik, A legkisebb dolog is kizökkenti, ha vitát kezdeményezel vele és megakarod őt győzni az igazadról ez feltehetően sikerül is de utána hetekig keresi helyét a világban.

Őszinte horoszkóp Csillától nekem:)

Skorpió:

Akaratát bármikor ráerőszakolja a világra, fanatikus, kitartó, erőszakosan szenvedélyes, állandóan hazudik, és még bosszúálló is. Ő az aki rendszeresen hátba támad mindenkit legyen az ismerős vagy ismeretlen. Tízen sem tudnak olyan gonoszul agyafúrtak lenni mint ő. Hatásos ellenszer ha egy szűk nyakú üvegbe tuszkoljuk és feladjuk postán az északi sarkra címezve vagy még gyors ellenszer lehet a cián is:)



Adri?????:)

hihi

A férj egy pár órai horgászat után úgy dönt, hogy kiköt a csónakjával, és pihen egy kicsit.
A feleség ekkor úgy dönt, hogy elviszi a csónakot egy kicsit, és olvasgat a tó közepén. Be is indítja a motort, behajózik, és lehorgonyoz.
Nem sokkal később megjelenik a horgászellenőr.
- Hölgyem! A tónak ezen a részen tilos a horgászat!
- De kérem, én nem horgászok, hanem olvasok!
- Igen, de minden eszköze megvan a horgászathoz, és barmikor elkezdheti!
- De mondom, hogy olvasok!
- Ha nem megy máshova, föl kell hogy írjam!
- Olvasásért?
- Nem, hanem mert tiltott területen horgászik! Most lehet, hogy olvas, de minden eszköze megvan a horgászathoz,
és bármikor elkezdheti!
- Jó, de én meg akkor följelentem szexuális zaklatásért!
- De hisz magához sem értem! Nem is csináltam semmit!
- De minden eszköze megvan, és bármikor elkezdheti!
- További szép napot Hölgyem! - és ezzel továbbállt.

Tanulság: soha ne vitatkozz olyan nővel, aki olvas, mert az valószínű gondolkodni is tud!
Miért hordanak egyes nők kissebb melltartót?? Olyan csúnya, amikor a feszes pólóban látszik, hogy kibuggyan fent a cici, mert bevág a melltatrtó. És nem is öreg volt az illető, hanem csinosnak nevezhető fiatal. Nem tellik egy számmal nagyobbra, vagy mi a szösz?
"Jó" lesz a mai nap:(
Minnyá szakad az eső, játszótérre szerintem nem megyünk. Hajni úgy ébredt, hogy nyakig pisis volt, remélem a matracát ki tudom estig szárítani. Nyavajog, nyafog amióta felébredt. Ha ez lesz egész nap, én kiugrom a konyhaablakon. Lapi még nyugis, de mivel fogzik, szerintem rövid időn belül ő is kezdi majd a fesztivált:(