2009. december 29., kedd

A jó időre való tekintettel sétáltunk egy nagyot, szerencsére csak a telefonomat hagytam otthon. Ez a jobbik verzió, mert valami mindig otthon marad, legközelebb majd valamelyik gyereket felejtem otthon; na az lenne a full ciki:) Szerencsére Pity nem keresett, mert biztos kihullott volna a maradék haja is, amiért nem veszem fel a telefont és vissza sem hívom. Hajni megint nagy sikernek örvendett a sétáló nénikék között, persze kisangyal, ha megyünk valahová, mosolyog és integet. Csak itthon játszik ördögöt.
Hanga egyre több szót próbál mondani:) Első szava a baba volt, bár azt mostanában nem mondja.
Van még az apa, tea, hamm-hamm, hoppá, vau-vau(ez a sárkánya:)) Hajninak mondja, hogy te:) És rengeteg mindent megért, hozza a dolgokat, amit kérünk tőle, pár testrészét mutogatja és rajtunk is. Persze azt nem érti, hogy nem, mert ha rászólok azért, hogy ne turkáljon az orromban és ne tépje a hajamat, akkor juszt is csinálja és még ki is nevet. Imádja szappanozni a hasát:)
Jó lett volna, ha tegnap felteszi a doki a spirált, most nem paráznék még egy hétig a procedúrától:S Mert ugyi Timcsi szépen elolvasta az egész leírást, hogyan is teszik fel. És elborzadtam. Nem fog fájni, legalábbis a barátnőm csak annyi kellemetlenséget érzett, mint a rákszűrésnél, csak a tudat rossz, hogy húzza-vonja, tükrözi és még ki tudja mi mindent csinál a méhemmel.
Na téma lezárva, mert fújjjjjj.
Egy jó dolog van abban, hogy Pityesz délutános a héten, mégpedig az, hogy így délelőtt megcsinálom a házimunkát, amíg ő pesztrál, illetve még az is, hogy kelünk, amikor ébredünk és nem az óracsörgésre:) Mondjuk tegnap is és ma is 7-kor ébredtünk, nyugiban megkávéztunk, csajok csak 8 után ébredtek meg. Hajni persze kikövetelt magának 3/4 6-kor egy üveg tápszert, de vissza is aludt.
Holnap megfőzöm a töltött káposztát, pár napra letudva a kaja. Péntekre kell még lencsefőzelék és virsli, de az pikk-pakk készen lesz majd.