2009. november 17., kedd


glitter-graphics.com


Adritól! Köszönöm!
Valami van a sarkammal, le fogok sántulni:( Valami nyomás-szúrás érzés, amikor ránehezedek, és sugárzik fel a lábszáramba. Reggel óta van ez, most már nem csak akkor fáj, ha rálépek, hanem folyamatosan. Remélem, hogy nem csontkinövés lesz.
Áldom a jószerencsét, hogy az a gyerekdokink, aki. Tanácsadásra ugyi időpont van mindig, 10 percnél sosem vártunk többet, ennyit is csak azért, mert mindig hamarabb érünk oda, ugyanis utálok késni. A másik doki tanácsadására min. 4-5 anyuka várt most is a gyerekeivel, tiszta káosz volt, hol 2 gyerek ment be egyszerre, volt aki már fél órája várt. Mi az egészséges oldalon vártunk a dokira, aki betegrendelést tartott most, 45 percig vártunk, mondjuk érthető, mert se időpontunk nem volt most, soron kívül meg nem hívtak be, de nem is vártam ezt.
Állítólag ettől az oltástól nem szokás belázasodni, de majd nyugtával dícsérjük a napot.

Beától!
Drága Timi!

Isten éltessen még nagyon nagyon sokáig!
Puszi: Tomi és Anett


Glitter Graphics

Happy Birthday Glitter


glitter-graphics.com
Anya-tanyáról Julikától!
Freddie Boldog szülinapot!!!

glitter-graphics.com
Ezt az anya-tanyán kaptam Mónitól!
Timinek Boldog Születésnapot!

glitter-graphics.com
Kész vagyok:)
Hajni fogta a hugi etetőszékét, odatolta a tv elé és most onnan nézi a mesét. Elhúztam, hogy messzebb legyen, de akkor is....
Happy Birthday MySpace Comment

Nagyon nagyon sok boldog szülinapot!:)

Felhőjáró Mónitól!
b-day glitters


Boldog szülinapot Timi!Puszi Krisztina

Ezt a hoxán kaptam, köszönöm!
Tegnap délutánra teljesen kiborultam, írtó rossz kedvem volt a sok sírástól, hisztitől és rosszaságtól. Vettem egy üveg bort, kicsit iszogattam magamban(ökör), amíg Pity gyerekezett.
Estére elfogyott a bor, erre besértődött, hogy ő is ivott volna, stb. Kiment egy üvegért, megittuk, dumáltunk sokat. Kérdezte, hogy miért akartam borozni. Mondtam, hogy előre iszok a medve bőrére, ki tudja, hátha nem érem meg a keddet. Miért, mi van kedden? Vazzze a szülinapom. Jaaaaaaaaaaaaa! Ő elfelejtette, hogy most lesz. Köszi! Ha nem depizek délután (a suicid gondolataimat most nem részletezem), akkor ma nem köszönt fel.