2010. május 27., csütörtök

Bakker, annyira jó, hogy a földszinten lakunk:S

Zuhanyoztam, a csajok tévéztek, minden ablak tárva nyitva.... Mindegy; a fürdőszobában már hallottam, hogy valaki ordít befelé, hogy "Timi, hahó, van itt valaki?" nem tudtam, hogy mi a szar van, hiszen a csajok nem ugrottak ki, más meg nem ugrott be. Gyorsan magamra kaptam valamit, odamentem az ablakhoz, hát a szomszéd lépcsőházból két nőszemély és a 4-ikről a Piroska néni álltak a sövény mögött, onnan kiabáltak, hogy az ablakomban az egyik növény felborult.
Ekkora tragédiát!!!.....:D
Rosszéletűek megszerezték a pelenkázóról a sudocremet és a gyógyszertári testápolót, mire észrevettem, magukra kenték az egészet. De nem elég, hogy magukra, a ruhájukra , a padlóra és a szőnyegre is jutott nem kevés. Csak azért nem fényképeztem le, mert mire előkapartam volna a gépet, az egész szőnyeg testápolós lett volna.
Ja még a kisasztalt is végigkenték:S
Tegnap anyám fél 5-kor ment el tőlünk, Lapi 5-kor aludt el. Csak aludt és aludt. Aludt akkor is, amikor Pity hazaért 7-kor, megfürdött és aludt akkor is, amikor vacsoráztunk. Fél 9-kor fel kellett ébreszteni, hogy átöltöztessük és megigya a tejet. 9-kor tettük le a Hajnival együtt, rögtön aludt is tovább:) Ma meg fél 8-kor keltek:) Gondolom az időjárás csinálta ki ennyire...