2010. január 5., kedd

csak tudnám, hogy ezeket a számlálókat hogyan kell kitenni oldalra, hogy mindig látható legyen. Valaki, segítség!!!
A doki szerint 99%, hogy a pelenkától vannak Hajnin a kiütések, ha ételtől lenne, mindenhol lenne. A liberó újított, ezek szerint nem csak a külseje változott, hanem az anyaga is. Sebaj, a maradék két csomag jó lesz majd a Hangának. Szednie kell fenistil cseppet és írt elocom kenőcsöt, azzal kell kenegetni reggel-este.
Írtó hideg van:(
Vettem a két rosszéletűnek Eperke DVD-t, tömény 75 perc eperke, hadd nézzék, mert imádják. Van rajta egy kisvakond mese is, csak addig még nem jutottunk el. 600ft-ért megérte szerintem.
Tegnap indítottak egy fórumot az óvodai beiratkozásról, ezen fellelkesedve írtam emilt a mi körzeti ovinknak, hogy mikor lesz nyílt nap és beiratkozás. Meglepő módon 10 percen belül megjött a válasz, hogy május első hetében lesz a beiratkozás és előtte vannak nyílt napok. Tök jó, remélem fel is veszik Hajnit szeptembertől. Már csak azt kell majd addig kiokoskodni, hogy vegyes csoportba írassuk, vagy sima csoportba, ahol egykorú minden gyerek. Arra azért kíváncsi leszek, hogy bírnak el a sok gyerekkel, mert egy csoportba 25-30-an vannak és ennyi gyerekre jut 2-2 óvónő és 1-1 gondozó.
Hanga szájában is tudtam kutakodni kicsit, már van a foga felett egy kis véraláfutás, tehát jön az a várva-várt fogacska is. Mindenesetre tegnap vettem bébiételeket, pedig már nem nagyon akartam, mert nem igazán szereti, de nem ehet mindennap joghurtot tápszerrel és kenyérrel.
Nem spirálozódtam tegnap, mert a doki nem merte feltenni, amikor mondtam, hogy milyen volt a vérzésem és a vizsgálatkor is érzékeny volt a méhem. Kaptam antibigyót, lónak való adagot, azt mondta várjuk meg a következő mensit, akkor, ha rendben van minden, felteszi a spirált.

Hajnit ma elviszem dokihoz, kíváncsi vagyok, mit tud mondani a kiütéseire.