2011. február 12., szombat

Csernus-féle genya asztrológia

A Skorpió állítólag bírja a vizet.
Titokzatos vagy, csöndes, érzéki és érzékeny, vagyis tulajdonképpen sunyin ravasz és cseppet sem megbízható.
Nem szeretsz reflektorfényben lenni, inkább a háttérből kevered a szart. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd... Veled nem fordulhat elő, hogy többször ugyanabba a hibába esel, mert figyelemmel kíséred, mint esnek pofára embertársaid. Szólni persze egyiküknek se szoktál, legfeljebb utólag, és csak akkor, ha kikérik a véleményed.
Nem szereted, ha beledumálnak a dolgodba, ugyanakkor nem vagy egy kimondott vezéregér sem.
A szexualitás a gyengéd: olyan vagy mint a Káma Szutrán nevelkedett nyulak. Ugyanakkor reménytelenül neurotikus vagy, aki a legapróbb hülyeségeken is megsértődik, és a olyankor a világért se lehet kiengesztelni. Évekig csak a sebeidet nyalogatod, ha a partnered lapátra tesz és ilyenkor következő próbálkozónak kb. annyi esélye van, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán. Mindent egybevetve a legmocskosabb rohadék vagy az egész zodiákusban... hála az égnek a legtöbb Skorpiót idejében kinyírják.
Hajninak le kell cserélni az ovis fogkeféjét, reggel mentem a boltba, de láttam, hogy 650ft körül van egy gyerekfogkefe, ami alapból nem drága, viszont voltak a polcon tisztasági csomagok 500 ft alatt:) egy szívószálas pohár, egy fogkefe, egy fogkrém és egy kéztörlő van benne, plusz egy ajángék kis vonalzó:) Némiképpen jobban megéri, vettem is kettőt, hogy Lapi se maradjon ki a jóból:)
Nagyon mókás, hogy határtalanul boldogok már egy ajándék fogkefétől is.
Egyenlőre...
Hajni hajnal 1-kor felkelt, hogy rosszat álmodott és nálunk akar aludni. Ez a kissebb rossz, bár folyton kitúrt a helyemről, de már 1/4 7-kor kukorékoltak, ahelyett, hogy aludtak volna, hamár nem kell oviba menni.

8-ra már túl volt egy borzasztó hisztirohamon, mert nem találta a zigbi zebrát és az apja mielőtt elment melózni, nem tudta megpuszilni a zebrát.

Szóval csodás a hangulatom már most és messze még az este:S

Kéne sósperecet sütni, szerintem fogok is délután.