2010. január 20., szerda

jókedv:))

Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóó

Két jó barát parázs vitákat folytat, mivel egyikük katolikus lévén a
túlvilágban, a másik buddhistaként a lélekvándorlásban hisz.
Végül megegyeznek, hogy amelyikük előbb hal meg, tüstént tudatja,
melyiküknek volt igaza. A katolikus hal meg előbb, s egyik éjszaka
megis jelenik barátja álmában.
- No mesélj, mi van, mi történt? - kérdezi a buddhista.
- Hát kérlek, reggel felkelünk, kimegyünk egy csodálatos, napsütötte
rétre.
Szeretkezünk, reggelizünk, szeretkezünk, tízóraizunk, szeretkezünk, ebédelünk, szeretkezünk, uzsonnázunk, szeretkezünk, vacsorázunk,
szeretkezünk, aztán alszunk, és másnap ugyanígy folytatjuk.
- Ó, hát akkor mégis neked lett igazad, van túlvilág, s te a
paradicsomba kerültél!
- A faszt! Neked lett igazad: a Gödöllői Állami Gazdaságban vagyok
baknyúl...
Na most erősen agyalok.
Hanga tegnap kapta ugye a nurofent, mert fáj a foga, az adagolót a Hajni is lelkesen szopogatta, mert szereti az ízét. Erre az előbb idejött hozzám, hogy fáj a foga és mutogatta is, hogy melyik. Megnéztem elöl, hátul kistükörrel, de semmit nem látok, szépek a fogai. Most vajon tényleg fáj, vagy csak nurofent akar kunyizni?

Vicc mára:

A medve, a róka és a farkas
elmennek a munkanélküli hivatalba, munkát keresni, mert nagyon éheznek.
Az ott dolgozó SZAKEMBER ki is közvetíti őket a megfelelő helyre.
A rókát egy baromfiudvarba segítőnek, a farkast egy birkanyájhoz szintén segítőnek, míg a medvét egy téglagyárba melósnak.

Eltelik két hét, találkoznak
A róka hülyére verve, csont soványan, a farkas szintén, a medve pedig szépen kigömbölyödve.
Ki-ki elmeséli, hogy vele mi történt.
- Két napig jól ment sorom, -mondta a róka, de mikor a gazda rájött, hogy én tizedelem az állományt, akkor fogta a kapát, kaszát, kutyát és mindent, amivel ütni lehet, egyszóval helybanhagytak. Azóta is alig ettem valamit.
Azt mondja a farkas,

-Ugyanígy jártam én is, két napig Hawaii, aztán mikor a pásztor rájött, hogy miért hibádzanak a birkák, hát kaptam én is mindent, csak jó szót nem. Azóta se ettem semmit, mert még a fogaimat is kiverték....

Mire a medve:
- Nézzétek gyerekek, nekem nem lehet okom a panaszra, a téglát nem lopják, a romákat meg nem számolják......
Más:
Miért gondolják azt leendő apukák és anyukák, hogy apás szülés után tönkremegy a házasélet? (megjegyzem először én sem akartam, hogy Pity bent legyen)
Rendben, hogy asszony szenved és teljesen kivetkőzik önmagából, mert valljuk be nem egyszerű szülni, meg nem lehet túl szép látvány amikor kijön a baba, de hát ez akkora nagy csoda, hogy két pici sejtből és egy "fél órás" élvezkedésből növesztünk egy gyereket magunkban 9 hónapig, aki aztán azon a szűk kis lukon kijön. De hogy valaki ettől a dologtól ne tudja a későbbiekben a párját ugyanúgy szeretni, mint nőt, ez nem fér a fejembe.
Ha valakinek ettől az élménytől elmegy a kedve a házasélettől, annak szerintem ez csak egy mondvacsinált ürügy és valami egészen más van a háttérben.
Rengeteget gondolkodtam azon, hogy miért szeretnének első babás terhesek ikreket? Nem olvasnak eleget arról, hogy egy gyerekkel is mennyire nehéz az eleje? Két, esetleg három babával meg hatványozottan nehéz lehet. Persze majd szülés után, amikor hetekig nem tudják kialudni magukat, stb. és egyfolytában nyavalyognak, hogy mennyire fárasztó a gyerektartás, akkor jusson eszükbe a dupla/tripla etetés, pelenkázás, sírás gondolata.
Annyira, de annyira ügyes vagyok!! (hi-hi, fő a szerénység.) Nagyon finom lett a tegnapi túrós táska, pedig csak egyszerű leveles tésztába csomiztam a tölteléket. A gulyás leves után tökéletes második fogás lett:)
Hanga tegnap délután apjának is előadta, amit nekem egész nap. Adtunk neki nurofent(hogy ez délelőtt miért nem jutott eszembe, azt nem tudom), láss csodát: 20 percen belül megszűnt minden baja. De addig nem ette meg a banánt, hanem többször dühösen földhöz vágta, nem itta meg cumisüvegből a folyékony tejpépet, azt is földhöz vagdosta, tehát tényleg a foga a ludas. Gondoltam arra is, hogy esetleg a múlt heti MMR oltás a ludas, de nem. Mindenesetre ma eddig még nem visított, jó kedve van, be kéne a szájába lesnem, hátha kint van az a fránya fog.
Szerencsére jó éjszakánk volt, Hajni 4 körül félálomban bepróbálkozott a kajakuncsorgással, de visszaaludt szerencsére. Este viszont rám jött a frász:( Ősszel volt ügye, hogy a mellettünk levő építkezésen tűz volt, én meg nagyon beszartam. Na tegnap este 9 körül kiültünk a konyhába borozni. Szirénázás, villogás. Jött egy tűzoltókocsi, egyenesen az építkezés kapujához. Lelki szemeim előtt megjelent a tűz, megtalált bomba, minden kutyafasza, kitelepítés. De csak egy kocsi volt, az is visszatolatott a B. Béla útra és ment a következő keresztutcába. Na itt nyugodtunk meg, hogy csak nem találják a helyet, ahonnan hívták őket:))) De visszajött. Megint tipródás, majd visszatolatás és elhúzás. Basszus, addig meg leégett valami, vagy elöntötte a víz, vagy nem tudom, amíg ezek bénáztak??