2010. március 26., péntek

És nem:))
Szinte egyszerre ébredtek, mosolyogva, jókedvűen, nem ordítottak amíg behoztam nekik a kaját. A tökfőzeléket mondjuk mellőztem, inkább kaptak tejbegrízt.

Hajni most kaka felkiáltással berohant a fürdőszobába, Lapika meg lelkesen ment utána asszisztálni:)
Punisok még mindig alszanak:))))
Lesz nagy ordítás, ha felkelnek, mert nagyon éhesek lesznek:)
Csend van, nyugalom és békesség: utódaim alszanak:)
Dolgom nem sok:lassan begyúrom a kenyeret, teregetni kell és porszívózni, ha felkeltek. A konyhát mindjárt felmosom, oszt jó napot:):)
Kezd jó unalmas lenni a naplóm, de ma sem tudok mást írni, minthogy nagyot játszótereztünk Erikáékkal. Végre megismertem Szabinát is személyesen:)
Egyikem erre, másikom arra borul, jól elfáradtak:)
Hanga naná, hogy a játszótéren tojt egy hatalmasat, amolyan tokától-bokáig szerűt:)
A lakásban 21 fok van, de izzadok. Ha leveszem a pulóvert, akkor meg fázok. Mondtam én hogy öreg vagyok:jönnek a hőhullámok, menopauza, stb. Muhaha
Tegnap hatalmasat játszótereztünk, rendesen melegünk volt, ma már még kevesebb ruha fog kelleni. Hanga ismét kurvult kicsit, megint kinézett egy anyukát, akinek hízelkedett kicsit:) Borult egy nagyot, jól elharapta a száját, de egy perc sírás után ment tovább működni:) Erikával is jót dumcsiztunk ismét:)♥
Ebédelni persze a kicsi nem nagyon akart, csak azt nem tudom, hogy azért, mert fájt a szája, vagy a foga miatt. Hajni evett, aztán délutáni is, Lapi meg szinte csak az esti tejet volt hajlandó meginni:( Mindegy, nem paráztatom magamat feleslegesen.
Nem is írtam, hogy a védőnő nem akarta elhinni, hogy Hanga már köröket is rajzol. Merhogy az ilyen korú babák ezt még nem tudják. Nos az enyém igen, bi-bi:)