2010. május 11., kedd

4 óra körül ment el, addig hatszor borított ki legalább.
Szerintem én előző életemben egy mindenlében kanál, erőszakos anyós voltam, mert mindig ilyeneket fogok ki ebben az életemben.

Mondjuk most is minden lében kanál és rőszakos vagyok, de nem erőltetem magamat másokra. ....asszem.....:)
Hejj, de felment a vérnyomásom egy perc alatt megint.
Csütörtökön hozott anyós epret a gyerekeknek. Ez jó. Szombaton lefelé a 6-os úton vettem egy kilót, fel is falták. Tegnap itt volt anyós természetesen mire hazajöttünk, Hajni elböffentette magát, hogy eperke. Erre mondta anyós, hogy csütörtökön hoz. Eddig még szép és jó minden, de az előbb idetelefonált, hogy vett epret, minnyá jön és hozza, mert úgy fájt a szíve, hogy a Hajni kérte.
Basszameg a gyerek meg majd rászokik, hogy egyet nyekken és majd ugrunk és megvesszük.
A másik meg a cseles beszólása a drága mamának, hogy ha nem akarom, hogy bejöjjön, akkor majd beadja az ablakon. Oké, hogy nem szeretjük egymást, de azért ezt úgyse tenném meg, hogy nem engedem be, pedig lehet meg kéne egyszer csinálni:)

Na mindegy, megyek teregetni.
Hanga fél 10-kor ébredt fel:) Jól kialudta magát, mondjuk tegnap napközben kb. 40 percet szunyókált a kocsiban. Szerencsére mindkettő nyugis és jókedvű. Lapi változatlanul taknyos kicsit és dől a nyála pedig semmit nem látni a szájában, bár attól még mocoroghatnak a szemfogai.
Hanga egyre akaratosabb, asszem vele nehezebb dolgom lesz, mint a Hajnival:S
A nemet átalakította úgy, hogy "nem jó":) Most ezt hajtogatja, ha nem tetszik neki valami:) 2-3 szavas mondatféleséget rendszeresen produkál már, nagyon sokat beszél:)