2010. február 20., szombat

Nyugis az este, már anyóspajti is elment. Hajni mondjuk elég nyűgös, de ez betudható annak, hogy fáradt, remélem rendben és hamar elalszik, mert 8-tól Agatha Christie film lesz a tv-ben és ezt nem láttam még. hi-hi, de köcsi vagyok:)))
Mondjuk ahhoz képest, hogy azt mondta, hogy csak beköszön..... ez volt kb. 1 órája.
Hát a korhely halászlé nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, Pity közölte, hogy többet ne csináljak. ÉÉSSS hatalmas balek vagyok, mert kiolvasztottam a leveles tésztát a túrós batyuhoz, elfelejtettem, hogy anyósom sütit ígért, amit el is hozott. Remélem a tésztának holnapig nem lesz baja a hűtőben.
Sétáltunk egy hatalmasat:) Kezdődik a tavasz, jó illatú a levegő, igaz egyenlőre még csak a varjak kárognak, de akkor is. Hanga kialudta magát a babakocsiban, most össznépileg működnek. A főzésen kívül semmi dolgom, kitakarítottam. Korhely halászlét főzök, túrós táskát sütök mellé, nyami:)
Meg persze kenyeret is, ezúttal olajbogyósat.
Drága Babusom!
Kezem lábam keresztben, remélem ott köröz a gólya a házatok felett és holnap kidobhatod az összes betétet a kukába:)
Eszembe jutott valami, kár, hogy nincs nyár. Amikor Hajnival teherbe estem, a telken szúnyoginvázió volt. Kb. egy hétig ettek a dögök, majd egyszercsak elkezdtek messzire elkerülni. Fájdogált a hasam, derekam, azt hittem, hogy meg fog jönni, de a kisördög bennem ficergett a szúnyogok miatt, mondtam is Pityunak nevetve, hogy ezek a dögök éreznek valamit:) Ha tehetném, a gólya után küldenék egy szúnyograjt próbaképpen:)
Puszillak!!
Rusnya idő van:( Lóg az eső lába, fúj a szél(na jó, a mi utcánkban szinte mindig fúj) Csajok fél 8 körül ébredtek, már követelik eperkét:) Mondjuk így Pity nézheti a tévében azt, amit akar:)))