2010. március 24., szerda

Elég dúrva, hogy a szomszéd szobából hallottam, hogy tojik a kicsi:)))
Borzasztóan öregnek érzem magam:( Persze az is vagyok. Jóóóó egy 60 éveshez képest nem, de akkor is elmúltam 36 és mostanában(na jó, már rég óta)ez egyre inkább zavar. Azt nem tudom, hogy miért, hiszen nem maradtam le semmiről, amit a korom miatt már nem tudnék bepótolni sőt, talán túl sok mindent csináltam és átéltem a gyerekek születése előtt. Meg kell tanulnom elfogadni, hogy sose leszek már 25 és ennek tudatában élni, ráadásul mostmár van két gyerekem is, akiknek felelősséggel tartozom. És még JÓ példát is kéne nekik mutatni.

Hülye vagyok igaz????:)

vicc ebédre:)

A CIA bérgyilkost keresett alkalmazásra. A háttér ellenőrzések és próbák
után három jelölt maradt, két férfi és egy nő.A végső teszt volt csak hátra. Az egyik férfit egy fémajtó elé vezették, és egy pisztolyt adtak a kezébe.-- Nekünk tudnunk kell, hogy ön minden parancsunkat végrehajtja, akármik is
a körülmények. Az ajtó mögött lévő szobában a felesége ül egy széken.Magának meg kell ölnie őt.-- Maga komolyan beszél? - hitetlenkedik az első férfi - Én sosem tudnám megölni a feleségemet.Az ügynök erre így szól:
-- Akkor maga nem a megfelelő ember ehhez a munkához.A második férfinak ugyanezeket az instrukciókat adták. Ő elvette a fegyvert és bement a szobába. Sokáig csend volt. Aztán úgy öt perc múlva a jelölt könnyes szemekkel kijött.
-- Én megpróbáltam, de nem tudom megtenni - mondta.-- Magában nincs meg, ami ehhez kell - így az ügynök - vigye a feleségét és menjenek haza.Végül csak a nő maradt hátra. Neki a férjét kellett volna megölnie.
El is vette a pisztolyt és bement a szobába. Lövések hallatszottak, egyik a másik után. Aztán sikoltozást hallottak, csattanásokat, döngéseket. Néhány perc eltelte után csend lett, majd az ajtó lassan kinyílt, és a nő állt a
küszöbön. Megtörölte verejtékező homlokát s aztán így szólt :-- Fiúk, nem mondtátok, hogy a pisztolyban csak vaktöltények vannak! A székkel kellett agyonvernem...
Hanga el is aludt, látszik, hogy korán kelt. Mire felébred ebédelni kell, utána meg elalszik a Hajni(bízom benne) és remélhetőleg jön anyám is.
Meglepetésszerűen beállított a védőnő, jövő héten kell menni Hajnival a 3 éves státuszvizsgálatra. Kíváncsi leszek, hogy mit fog produkálni. Pity meg elment melózni. Asszem iszok még egy kávét:)
Nem tudom, hogy éjjel mikor kakált be a Hanga, de most megint tök vörös az alsó fele:( Még a combja is kivörösödött szegénynek.
Én meg hiába alszom 8 órákat, mosott fos vagyok napok óta. Na mindegy..
Negyed 7-kor keltek, mindkettő két bal lábbal, nem tudom mi lesz így estig:S Asszem káosz, zűrzavar és hiszti hegyek:( Hajnira ráférne egy alvás délután, mert kezd az idegeinkre menni, de szerintem a sajátjára is. Na majd meglátjuk, hogy alakul a nap..