2010. március 3., szerda

Hanga ügye fogzik:) Ennek okán rettenetesen maró kakikat produkál, amik sunyik, mert alig van szaguk. Mire az előbb észrevettem, jól kimarta a fenekét, bónuszként kifolyt, így a combján is felmarta a bőrt szegénynek:(
No neki kell állnom végre a takarításnak, amit délelőttre terveztem, mert elfelejtettem a bőrgyógyászatot. Utána begyúrom gyorsan a pizza tésztáját, hogy mire Pity haza ér, már csak sütni kelljen. Meg mosogatni, meg pakolni, meg......
De először is iszom egy nagy kávét és főzök teát a csajoknak, mert gödénnyé és kefekötővé változtak:))))
megjártuk a bőrgyagyászt, "csak" 60 percet kellett várni, hiába volt időpontja mindenkinek, csúszott a rendelés. Hajni combján a folt ekcéma alapú, de csak bőrirritáció szerencsére. Kapott kikeverős kenőcsöt, fürdetőt és testápolót is. Hanga a végére már nagyon nyűgös volt, levágott egy laza hisztit öltözés helyett. Ja, meg lefejelt egy kisszéket, most megint kék-zöld lesz az arca:S Hazafelé megvettem Hajni szülinapi gyertyáit és elveimet sutba dobva vettem nekik pogácsát, mert éhesek voltak. Nem nagyon szeretem, ha az utcán esznek, de most muszáj volt. Hazafelé Hanga elaludt a babakocsiban, így sétáltunk egy jót, vásároltunk, hazajöttünk. A kapuban persze fel is ébredt:)
Mindegy, lassan ebéd, meg hasonlók, estére meg pizzát tervezek sütni.
Ma már jobb kedvem van, nem ásom el magamat mégse:) Mondjuk tegnap is morgott és kötözködött minden miatt Pity, de bevettem a leszarom tablettát. Nem én tehetek róla, hogy utálja a munkáját és szar neki, és lassan nem is fog érdekelni sem, mert ha nem hallgatja meg amit mondok vagy jó szándékkal tanácsolok, akkor úgy kell neki.
Kukorékolnak a csajok, mindjárt reggeliznek, mert nem adtam nekik tápszert(minek, amikor a kétharmada az üvegben marad). Aztán lassan készülődni kell, mert megyünk a bőrgyagyászhoz. Utána szerintem játszótér. Remélem Hanga sokat fog ebéd után aludni, mert takarítani kéne..