2011. június 15., szerda

Hát érdekes volt a hosszú hétvége....
az, hogy hisztis pitsák voltak a csajok, az hagyján, akartak menni sétálni, mikor elindultunk, akkor meg haza akartak jönni, de ezt minden alkalommal eljátszották.
Én a telihold és egy hasmenés miatt nem tudtam aludni rendesen, a hasmars durva volt, mert hajnal 4-től mászkáltam a retyóra félóránként, előtte meg a Pity horkolása és fészkelődése miatt nem aludtam. 24 óra alatt több, mint 1 kilót fogytam, most 54,6 kiló vagyok, ez azért dúrva, de gondolom ha rendbe jön a gyomrom, ez az 1 kiló vissza is jön majd.
A Hajni egyszer megszökött, a második szomszédnál találta meg Pity. Aztán a Mikivel elmentek sétálni és a lapi leesett a padról, ahova leültek, ugyanott nőtt egy púp a fején, csak sokkal csúnyább, mert vérömleny volt.
Ma megröntgenezték, baja nincs, de állítólag ez a doli jól lecseszte anyósomat, hogy rögtön kellett volna megnézni. Szóval a héten megint nem megy bölcsibe.
Ma a Hajnit úgy adták haza az oviból, hogy egész nap fájt a hasa és szerintük hányt is.
Szóval holnap ő sem megy oviba.
De gyanús a csaj, mert mindig akkor van baja, ha a Lapival van valami, itthon már nem fájt semmije, ja és ráadásul rászoktak arra, hogy kinyomnak egy csomó fürdetőt a kádba és azt a vizet jól megisszák, szerintem ettől is fájhat a hasa.