2009. december 19., szombat

Amúgy rohadtul elegem van a mai napból, Hajni mindenért hisztizik. Az előbb behozott két üveg citromlevet, hogy azzal játszik. Utána kivitette, amint kivittem ordított, hogy kell neki. Behoztam:most nem kell, ordítva hempereg a földön.
Elköltjük ma a maradék meleg étel utalványokat és habzsi-dőzsi lesz este, Pity hazafelé hoz a KFC-ből csípős csirke szárnyacskákat, káposztasalátát és sült krumplit. Nyami-nyami
egy kis humor:
Megkérdezi a riporter a 80 éves Pista bácsit:
- Hogyhogy még mindig ennyire kedvelik a nők?
Pista bácsi nem szól semmit, csak bölcsen mosolyog... és megnyalja a szemöldökét.
Vállalkozó kedvűeknek, akik szeretik a kenyérre kenhető finomságokat, itt egy egyszerű recept:
Hozzávalók: egy turmixgép, nyers hámozott tökmag, olaj, só, bors, kicsi pirospaprika és fokhagyma.
Én tegnap tettem bele egy kis túrót és tejfölt is. Nagyon fincsi.
Értelemszerűen a turmixgépbe kell helyezni a többi dolgot és jól összepempősíteni.
Tököm tele, mert vagy a mozzilla omlik össze 5 percenként, vagy az internet szakadozik . Ezt mind felváltva, reggel óta.
Hanga ujja nagyon csúnya, mindenféle színe van és reggelre be is dagadt, de tud fogni, nem sír, úgy gondolom nem lett komolyabb baja. Amúgy sincs hangulatom bevinni a dokihoz a sok beteg gyerek közé. Veszünk homeós bogyeszt zúzódásra, majd azt eszegeti. Remélem a körme nem esik le.
Nyugis éjszakánk volt, nyekkenés nélkül aludtak a csajok. Persze reggel ahogy nekiültünk a kávénak, egyből kiabáltak.

Pitynek nagy lelkifurdája támadt délután, még reggel is a szer. lapot nézegette. Volt egy létesítésen tegnap egy 3 gyerekes családapánál, akinek meghalt a felesége és egyedül maradt a kamasz fiával és 10 év körüli ikreivel. Na az élesítésnél azt a kimondhatatlan nevű cuccot regizte be neki a kettő közül, amelyikkel nem lehet műsort rögzíteni. Most majd reggel megpróbálja megoldani, ha csak már este be nem jelentette az ember hibára a dolgot.