2010. április 6., kedd



No mostanra Hangának már semmi sem jó, nagyon nyűgös, szerintem hőemelkedése is van, de nem kínozom hőméréssel. Gondolom a két oltás "dolgozik" benne. Fenekére kapott bórax glicerint, vagy mi a neve, asszem ez a rózsaméz. Remélem megszűnik hamar a pöttyösség.
Isten nem ver bottal, "annál sokkal jobb ötletei vannak!" A kiegészítés a kollégámtól van:)

hi-hi-hi

Nem a családra és a barátainkra vonatkozik, de nem írom itt le, hogy kire:)
No végigrohantuk a délelőttöt, végül azt a megoldást választottam, hogy hazajövünk, amúgy is korábban értünk oda 20 perccel, így annyival hamarabb is végeztünk.
Hanga 3 hónap alatt 3 centit nőtt és csak 22 dekát hízott. Doki azt mondta, hogy nem baj, főleg, hogy 5 foga jött ki és még mindig jön neki egy. Megkapta a 2 oltását is, volt nagy ordítás, de csak amiatt, hogy ketten fogták le és ez nagyon nem tetszett neki.
Apám megvette a telefonomhoz a tohot, nagyon tuti, szép, stb...

Hétfő- pesti Mami

Tegnap anyósnál turnéztunk.. A gyerekek nagyon jól érezték magukat, meg anyós is. Mondjuk ez a lényeg, mi meg kibírtuk a napot. Anyós egész nap folyamatosan tömte őket kajával, meg jól elidomította őket. Este már hulla volt a két punis, fürdés után szinte azonnal el is aludtak:)





Csuda "jó" lesz a mai délelőttünk: 9,10-re megyünk dokihoz oltásra, mérésre, utána meg a védőnőhöz a Hajni státuszvizsgálatára 11-re. A két dolog ugyanott van, csak azt nem bírom eldönteni, hogy a köztes 1,5 órában mit csináljunk. A játszótér lenne logikus, de nagyon fos az idő. Vagy ott maradunk, szórakoznak a többi várakozó gyerekkel, legfeljebb kicsit kimegyünk levegőzni, vagy hazaérünk 10-re és negyed 11-kor visszaindulunk, de ez nagy marhaságnak látszik. Még jó, hogy egyáltalán megnéztem a kiskönyvüket, mert csak a védőnőre emlékeztem, a dokira azt hittem, hogy jövő héten lesz. Mondjuk jobb lett volna...