2010. február 13., szombat

Ettől függetlenül isteni gyrost csináltam sült krumplival, görög salátával és joghurtos öntettel. Nyami:)

Magamnak, mert nagyon-nagyon morcos vagyok.

Hajam tépem. Pity csak azért nem tépi az övét, mert nagyon rövid.
Szóval elment telcsit venni. Valahol, valamikor elveszett az aranykártya jogosultságunk, hosszú lenne leírni, hogy hogyan. Mindenesetre most nincs aranykártyánk, így a meglévő előfizetésre nem vehet új telefont. Új előfizetést meg nem akarunk, mert sajnálom a meglévő számomat.
2 lehetőségünk van: várunk, hogy meglegyen az aranykártya, ez kb. 1 hónap, vagy mégiscsak lecseréljük az előfizetést is.
Jááájjjj de utálom az ilyet, hogy nem kapom meg amit szeretnék:(
Szegény Pity elkullogott telefont venni. Teljesen kiborult, mert lusta dög ügye és nem volt kedve kimozdulni. Most már csak azt remélem erősen, hogy lesz is a kinézett telefon, mert Pity ideges én meg szomorú leszek. hö-hö
Anyóspajti féle túrós süti nagyon finom volt, de úgy belekenték a szőnyegbe, hogy alig bírtam kikapirgálni. Nem beszélve a parkettáról, ami ügye nincs lakkozva, csak viaszolva van.
hi-hi próbálom Pityut rávenni, hogy ma vegye meg nekem a telefont( Valentin nap, bla-bla) ne csak a jövő héten. Annyira be vagyok sózva:) Hozzáteszem eddig nem sok sikerrel, mert ő Pató Pál úr és a lustaság is fél egészség.
No jól bevásároltunk, Hajni nagyon ügyes és jó kislány volt. Nagyon büszke vagyok rá, mert mint írtam, nem nagyon vásárolok vele, ritkán járunk villamossal, de úgy viselkedett, mintha ezek mindennapi, megszokott tevékenységek lennének:) Szóval ügyes nagy kislányom van!
Lassan indulnom kéne vásárolni, de előtte még betolok az arcomba egy harmadik kávét. Rozmaringos birkanyársakat szeretnék csinálni ebédre, feltéve, hogy van birkacomb a hentesnél. Hajnit jól elviszem magammal, most biztos nem fog elaludni:))
Ritka nagy rafkós gazember a Hajni:))) Tegnap este a sikítozós rohangálás közben kihozták a fürdőszobából a két locsolókannát, az üres a Hangánál volt, amelyikben meg volt egy kis víz, a Hajninál. Pity mondta neki, hogy ejnye-bejnye, miért hozta ki, vigyázzon, mert kiömlik a víz. Erre a Hajni gyorsan elcserélte a kannákat, hogy a kicsi öntse ki a vizet és őt szidjuk le:)