2010. január 13., szerda

Napi humor

Villám Lajosnak nagyon megtetszik Gizike az irodájukból, és le akar feküdni vele, de Gizikének már van barátja. Villám Lajos már nagyon kívánja a lányt, egy nap bemegy az irodájába és azt mondja neki:
- Adok neked tízezer forintot, ha lefekszel velem!
- Hogy képzeled Villám Lajos, nem fekszem le veled. Különben is van barátom - válaszolja Gizike
- De villámgyors leszek, csak ledobom a pénzt a földre, te lehajolsz érte és mire felveszed, addigra kész is vagyok!
- Meggondolnám. Felhívom a barátomat - válaszolja a lány, előveszi a telefonját és elmondja a barátjának Villám Lajos ajánlatát.
- Kérjél húszezer forintot Gizike, a lényeg hogy nagyon gyorsan kell felvenned a pénzt a földről és Villám Lajos addig még a sliccét se tudja majd lehúzni! Azonnal hívjál fel ahogy megvan a pénz! - válaszolja a barátja, és Gizike elfogadja Villám Lajos ajánlatát.
Eltelik egy félóra, Gizike nem telefonál. Eltelik egy óra, Gizike még mindig nem telefonál. Két óra múlva Gizike a telefonban:
- Most végeztünk! Mit csináljak, csupa ötforintosai voltak...

Tanulság:
Mindig vedd figyelembe és körültekintően mérlegeld az üzleti ajánlat összes részletét, mert különben meg-, vagy átb...nak!
Hatalmas adag túrós tésztát befaltak a csajok:) Hetek óta nagyon jó az étvágyuk szerencsére. Ha már nyáron nem esznek rendesen, egyenek az év többi szakában szépen. Persze nagy melegben senkinek sem esik jól a nagy zabálás, főleg nem főzelékből. Elég, ha sok friss gyümölcsöt és tejterméket esznek:)
Hanga alszik fél órája, Hajni meg a nagy ágyon vergődött, de 20 perc után csak elaludt, miközben mellette hevertem:) Úgyhogy megyek kenyértésztát gyúrni és mosogatni.
Tegnap rászóltam valamiért a Hajnira, mondtam neki, hogy legyen jó kislány. Erre közölte, hogy ő nem kislány, hanem fiú:)) És tegnap délután, amikor hazaért az apja, ügyesen elmondta, hogy voltunk a doktor bácsinál, a Hanga sírt, de ő nem. És ez nagy szó, mert ügye le van maradva a beszédfejlődése. Persze nem arra kell gondolni, hogy felnőtt módra mondta el, de mindenesetre megértette Pity.
Tegnap ügye Hangát 3/4 8 kor kellett az ágyból kirobbantani, hogy ne késsünk el a dokitól, ma meg már fél 7-től buliznak. Persze Hajni felébredt hamarabb, mint a Hanga és ordított sakál módra, mert unatkozott:( Asszem iszom még egy kávét, mert hosszú lesz a nap.