2009. november 21., szombat

Na magvolt anyóslátogatás, a kaja finom volt és kaptam egy szép téli harisnyát is:)
Viszont nem annyira jó ötlet, hogy náluk hagyjuk a két gyereket szilveszterre. Hol a kicsit hagyta a kanapén, hátha leesik, hol a Hajni mászott székre, hogy pakoljon és belenyúljon az égő gyertyába. Arról nem beszélve, hogy a mosdó alatt hypó, minden, Hajni első dolga volt, hogy a cloroxot kinyitotta, kiöntötte. Hanga meg a szájába vette a flakont.
Szóval vagy ő jön át vigyázni a kölkecekre és kibírom, hogy hajnalban az ágyunkban alszik, mikor hazaérünk, vagy megint nálunk lesz buli, mint 2 éve.
Ja! Hanga már profin használja a bébitaxit, tegnap már tolatott és kormányzott is. Azt is elfelejtettem leírni, hogy egy hete teljesen leszokott napközben a teás cumiról, csőrös pohárból iszik:)))
Újabb pocsék éjszaka, nem vagyok én ehhez szokva:( Hajni 3/4 1 körül kezdett kiabálni, az apját és a teásüveget követelve. Aztán ki kellett hozni magunkhoz, de ott is folytatta, a kicsi is megébredt. 3 körül visszavitta Pity az ágyába. negyed 6-kor folyt. köv. Végül fél 8-kor kelt mindenki, de én mosott fosi vagyok, ráadásul ma megyünk anyóshoz is.