2010. február 18., csütörtök

No csak egy órát késett:( Megint ázik a konyhája, még a mennyezeti lámpa foglalatából is folyik a víz. Azt nem mondta el érthetően, hogy miért késett, de volt a közös képviselő, meg kredencet pakolt, meg mit tudom én. Mindegy, ez így megbocsájtható, de hogy mikor megy haza...???
A drága mamának már lassan fél órája itt kéne lennie. Kíváncsi leszek, mit mond majd, miért nem ért ide megint időben.
Szegény nem jutott messzire:)


Hanga aludt vagy 2 órát:) Szépen megették a kukoricafőzeléket, utána Hanga evett még az én lángosomból is. Nyugi van szerencsére. Délután jön anyós, hoz rakott krumplit, így főznöm nem kell, csak mosogatni. Nem megyek el sehova amíg itt lesz, remélem nem talál ki semmi sületlenséget, amivel az őrületbe kergeti Pityut és engem. Legrosszabb esetben kiülök a hideg konyhába fejtvényt rejteni:))))
Gazember Hajni megtalálta a matricákat, amit akkor kap meg, ha a bilibe kakál. Gyorsan ragasztott is hármat a többihez:) Amikor mondtam neki, hogy legközelebb nincs matrica hiába kakál, gyorsan elszaladt a bilihez, de hiába: se kaka, se matrica:)))



Köszi Julika!!! Ez most jó sokáig elég lesz:))
valaki küldjön nekem gyorsan egy virtuális pálinkát! Fáj a hasam, pedig már a ciklusom 4. napján vagyok:(((
Hanga amúgy extrán nyűgös, semmi sem jó neki, asszem végig kutatom a száját, lehet megint egy sunyi fog a ludas a dologban, mert a metsző, amit annyira várok, nem mozdul.




Hanga majdnem bealudt a földön fetrengve, hát betettem az ágyba. Naná, hogy nem alszik, Hajni is ott szórakoztatja, vihognak, incselkednek egymással:))
ökörkör:)

"ugráljunk, mint a verebek! Rajta gyerekek":)))))

No tegnap este 6 előtt 10 perccel telefonált a fogorvos, hogy Pity mehet fél 7-re, ha akar és akkor korábban végeznek. El is rohant, de mivel 8 körül ért haza, a fürdés elmaradt, helyette ökörködtek a csajok módfelett alulöltözötten.

Figyelem, szexi képek jönnek:)



csikizzük egymást gyerekek:)))