2010. május 26., szerda

Írtam ma emilt az ovinak, hogy mi a helyzet a felvétellel, mert azt mondták, hogy május utolsó hetében lesz döntés. Még nincs semmi, bakker majd talán jövő héten.
Persze ma reggel kötözködő Pityutól megkaptam a cseszegtetést, hogy ..... meg mi a fene, én nem foglalkozom semmivel,csak a kertbirodalommal; miért nem mentem el az oviba megnézni a dolgokat..... No nem láttam volna semmit:)):)
Anyám itt volt, jó volt:) Dumáltunk, hozott fincsi rétest és borozgattunk is. Most egész jó kedvem van:) Töltött csirke a sütőben, persze nem fognak a csajok vacsorázni a rétes miatt, ráadásul Hanga fél órája aludt el, átalussza a vacsoraidőt, aztán meg nem akar lefeküdni este:):S

Apró örömök ezen a fostalicska napon:

1.: Hanga újra hajlandó partedliben étkezni:) Erre legalább fél éve nem volt példa, visítva tépte le a nyakából, de most nem zavarja én meg örülök, mert amióta egyedül eszik, botrányosan nézett ki a ruhája.

2.: Hajni kijelentette, hogy almát akar enni és meg is ettek 3 nagy példányt:)
nyomoronc vagyok ettől az időjárástól: fáj a fejem, legszívesebben elásnám magam fejjel lefelé...
Kész rémálom, amikor Pity délutános. Amikor elindul a csajok vinnyogva visítanak, mert elmegy:S Nem mindegy az sem, hogy ki kap először puszit, ki nyitja és csukja az ajtót.
Most meg hármasban vagyunk és mindkettő vinnyog és hisztizik és semmi sem jó nekik, asszem ma kihullik a hajam. Délután jön anyám, oszt borozunk kicsit:)
Ja és persze Pity nagyon kipihent ilyenkor reggelente és előszeretettel köt belém.