2010. február 5., péntek

Vajon hány éves korukra lesznek annyira érettek a gyerekek, hogy nyugodtan, normálisan végigüljék és végigegyék a vacsorát, nem akarjanak felmászni az asztalra, ne borítsák ki a tányért és a poharat????? Arról ne is beszéljünk, hogy Hanga megint idegtutyi, fáj az ínye és ordít okkal, ok nélkül.

Hejj, de nehéz dolog ez a gyerektartás!! he-he
A husileves kész, kenyértészta kel a radiátoron, Hanga lopkodja a telefonomat:)
A gombát kell bepanírozni a vacsihoz, meg kisütni. Nyami-nyami imádom a rántott gombát tartármártással.

Vicc ebédre:)

Az Ír kisváros, Donegal egyik kocsmája parkolójának sötét zugába szép csendesen behúz az éjszakai járôr. Kisvártatva, mikor bent elhangzik a 'záróra!', látja, hogy kijön egy igencsak támolygó alak, alig tud járni. Az ember botorkál egy ideig a parkolóban, a zsaru csendben figyeli.

Végtelennek tűnô ideig jön-megy a pasas, próbálgatja a kulcsát vagy öt-hat kocsi zárjába míg végül sikerül megtalálnia a sajátját. Nagynehezen kinyitja az ajtót és szinte beesik az ülésre. Az emberek szállingóznak közben kifelé és elfelé, de ô csak ül, csak ül, hosszú percekig.

Végül aztán elindítja a motort, bekapcsolja az ablaktörlôt - csendes nyári este volt! - , az indexet kapcsolgatja ki- meg be, dudál, aztán felkapcsolja a világítást. Elindul a kocsival, megy pár centit, aztán kicsit vissza, aztán újra még vagy jónéhány percig míg aztán egyhelyben marad megint egy jó ideig. Közben a többi vendég is elhajt, kikerülgetve a szerencsétlenkedôt.

Mikor aztán az utolsó kocsi is kihúzott a parkolóból, végre elindul, szép lassan , ki az útra. A zsaru, aki türelmesen csak erre várt, begyújtja a motort, felkapcsolja a villogó lámpákat és megállítja az ürgét, hogy megszondázza.


Legnagyobb meglepetésére a szonda "0" alkoholt mutat! Nem tudja mire vélni a dolgot, mondja a vezetônek, hogy be kell hogy kisérje az ôrsre, mert nyilvánvalóan a szonda hibás.

'Én nem hiszem,' mondja Paddy , igazán büszkén saját magára 'csak ma este én vagyok az ügyeletes csali!'
Hanga 5 percen keresztül rohangált fel-alá a lakásban, közben ordított, mint a fábaszorult, mert elvettem tőle a mobilomat:))) Betettem az ágyba, hátha lehiggad, az alvás is ráférne.

Dúrva

Családja élve temetett el egy török lányt

* Index,
* MTI

2010. február 4., csütörtök 21:49

Élve temettek el egy lányt Törökországban, akinek azért kellett meghalnia, mert fiúkkal barátkozott. Családja szerint tisztára kellett mosni nevüket.

Saját családja temetett el élve egy 16 éves török lányt, amiért állítólag foltot ejtett tisztességükön azzal, hogy fiúkkal barátkozott. A meggyilkolt lány apja és nagyapja az élve eltemetéssel akarta tisztára mosni a család nevét. A két férfit őrizetbe vették, azonban nem tettek vallomást.

A tinédzserre ülő helyzetben, egy két méter mély sírban találtak rá még decemberben, számolt be a többségében kurdok által lakott, Délkelet-Anatóliában fekvő Malatya város egyik patológusa. Az utólagos vizsgálatok során a lány tüdejében és gyomrában földet találtak, ami bizonyítja, hogy élve temették el. Az áldozat kezét megkötözték és tudatánál volt a bűncselekmény elkövetésekor, mondta az orvosszakértő.

Törökországban mind a kormány, mind pedig társadalmi szervezetek azért küzdöttek az elmúlt években, hogy visszaszorítsák az úgynevezett becsületgyilkosságokat. Ennek ellenére egy, az Európa Tanács parlamenti közgyűlése elé terjesztett jelentés szerint az országban hozzávetőleg hetente egy ember esik áldozatul ilyen bűncselekménynek.

A felmérések szerint a becsületgyilkosság a kurdok lakta övezetekben a legelterjedtebb, pedig az ilyen bűncselekmény már életfogytiglani börtönnel büntethető az Európai Unióban tagságra törekvő Törökországban.


Hű már én se élnék:))
Hajni addig baromkodott az asztal alatt, amíg elharapta a száját. Arra kíváncsi lennék, hogy sikerült neki. Mindenesetre mondtam, hogy tán nem kéne a kis asztal alatt közlekedni és akkor nem történik ilyesmi.

Vicc mára:)

Két csecsemő beszélget az újszülött osztályon:
- Te lány vagy, vagy fiú?
- Fiú.
- Honnan tudod?
- Ha kimegy a nővérke, megmutatom.
Kimegy a nővérke, mire a kisfiú félrerántja a takaróját:
- Nézd meg, kék a zoknim!
Hajni szöszfóbiája kiakasztó. Tegnap a lábáról a zokniszösz bekerült a fürdővízbe, visított, majd kiugrott a kádból, nem merte letenni a lábait. Először azt hittük, hogy nagyon forró a víz és az a baja, de nem . Most meg hozza a fekete plüssmadarat és nyavalyog én meg szösztelenítek.
Csajok rosszak, persze napok óta nem voltunk kint a hülye időjárás miatt, túl sok energiájuk van. Na majd holnap. Talán...
Délelőtt főzök finom húslevest, este meg csinálok rántott gombát tartármártással, nyami.
Annyi gombát vettem, hogy szerintem holnap is azt fogjuk enni, csak győzzem a panírozást és sütést:))
Tegnap kicsit félve feküdtem le aludni:( Tv nézés közben rettenetesen megfájdult a fejem, bennem meg előjött a para a szénmonoxid mérgezés miatt. Annyit hallani minden télen, hogy jól elalszanak és álmukban meghalnak a hülye szénmonoxid miatt. Persze amilyen pocsék az ajtó szigetelése, rendesen húz a hideg, sose tudna elég gáz összegyűlni, de akkor is...
Csajok szerencsére jól aludtak, egyikhez sem kellett éjjel felkelni