2010. május 4., kedd

Rosszéletűek rosszak:) Délután mindkettő kialudta magát, így most pörögnek, pedig lassan menniük kell aludni:)
És szombaton telek, vár a talicska és a rengeteg föld, no meg az ásó:) Jujj, de várom!
No Hajnit beírattuk az oviba, a hónap végén derül ki, hogy felvették-e. Vegyes csoport indul csak, mondjuk ez annyiban lesz jó, hogy a Hangát is oda fogjuk kérni, ha kijárta a bölcsit.

Szombaton a házban nagytakarítottam, illetve átrendeztük a szobát, hogy nagyobb hely legyen. Bazi nehéz régi szoci bútorok tologatása nagyon fincsi volt, ráadásul Pity morgott egész nap, hogy minek találok ki mindig valamit. Na ja, de az átrendezés meg volt beszélve, minek halogassuk, ha úgyis meg kell csinálni.

Vasárnap délelőtt kicsit esett az eső, ekkor pakoltuk át a 2 raklap téglát, mit mondjak még az alkaromban is izomlázam van, a hátam meg fáj, de legalább túl vagyunk azon is. Jövő héten behozok a Duna partról egy csomó földet talicskával, hogy kész legyen a tégla helyén a kiemelt ágyás, legközelebbre már csak az ültetés marad:)
Lesz veteményes rész is, tegnap legyomírtóztam a füvet, szombaton csak fel kell ásni az egészet és ültethetem is a magokat:)

Csajok nagyon élvezték a 3 napot, hol az egyik szomszédba mentek át(volt ott egy 3,5 éves kisfiú) hol a másikhoz kacsát, kutyát, cicát nézni és hintázni.
Mindkettő taknyos kicsit, Hangának mégiscsak jöhet foga, mert ömlik a nyála és nagyon nyűgös.

Ja!:) A teraszon alszanak, 6-kor már besüt a nap, Hajni fel is ébredt, felkeltette a Hangát és elkezdett szövegelni:"apa már nincs sötét, világos van. Apa kelj fel!"
Pedig mi még tudtunk volna aludni:S