2010. február 16., kedd

No kiszellőztettem a fejem, sétáltam egy nagyot és nem mellesleg gyorsan elintéztem a jogsit is:) Előszedtem a régi discman-t is, jólesett bömböltetni a zenét a fülembem.
Szóval rendbe jöttek az idegeim, már nem akarom elásni magam a kert végébe:)

Őket hallgattam:



Szilva drága csak neked, csak itt, ha már kiderült, hogy olvasol:)

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
Myspace Comments


Ezt a sörikét most jól behűtöm, remélem lesz majd alkalmunk találkozni valamikor és akkor majd jól megisszuk:)))
És itt is nagy gratula a kiscsajhoz!!!


u.i.: szigetelésünk eszedbe jut még??? Király volt, hi-hi
Hanga még alszik, Hajni már alszik. Az idegeim kezdenek kisimulni:)
Délután kiszellőztetem a fejem, amíg elsétálok az önkormányzatba, utána meg szerintem megveszem apám szülinapi ajándékát is, de lehet, hogy csak nézelődök kicsit:)

Vicc magamnak:)

A pszichológushoz bejelentkezik a fiatal mama.
- Doktor úr! Azt hiszem túl szigorúan neveltem a gyereket, és most nem tudom, mit csináljak.
- Asszonyom, miből gondolja, hogy baj van a gyerekkel?
- Hát csak abból, hogy amikor mások a nevét kérdezik, azt válaszolja: Pistike Nemszabad.

Krisztinától a hoxáról! Köszönöm!!!!


Legyen szebb napod!
10 perce vettem észre, hogy az elektromos vízforralót reggel 7-kor bekapcsolva felejtettem üresen. Már készítettem a kis ásót, hogy elásom magammal együtt az ablak alá, de csodák-csodája, nem ment tönkre. Ez jó:) Hanga alszik, Hajni evett finom joghurtot és mesét meg könyvet nézeget, béke van most. Én meg csak megnyugszom végre. Nem lesz véletlenül telihold? Lehet, hogy attól vagyok megbolondulva?
sírhatnékom van, annyira szar a napom:( Pedig viszonylagos nyugalom van már, legalábbis nincs folyamatos dupla ordítás. Beszélgettem két barátnémmal is, de ezek a beszélgetések sem tudtak jobb hangulatra deríteni:( Pedig általában sikerül nekik, mert szeretem őket nagyon. Na mindegy, csak elmúlik ez a nap is, mint a többi és remélem a holnap már vidámabb lesz.
A kéményseprő bácsi már végzett is, szerencsére megint hamar és gyorsan, mint tavaly:) Hanga nem ijedt meg tőle, mondjuk nem is volt szakálla, mint a nagyapjának, sőt, vitte oda hozzá a szent rongyőt megmutatni:) Ez nagyon nagy szó ám:)))
Ezt minden Juliannának küldöm!


Glitter Graphics - GlitterLive.com
10 perc alatt 6-szor kellett újraindítani a Dvd lejátszót:( Hiába dugtuk el a fiókba, hogy ne nyomkodják, mégis megteszik:( Idegeim romokban, hiába higgadtak le a csajok én robbanni tudnék. Most biztos nem 115 a vérnyomásom, mint tegnap délután.
Nem baj, azért jó kislány voltam, felhívtam anyósomat és felköszöntöttem névnapja alkalmából. Nagyon örült neki, legalábbis remélem.
Javul a helyzet, legalább 5 perce nem ordít egyik sem:))))
Annyi hülyeséget álmodtam éjjel, köszönhetően az este felfalt libatepertőnek, hogy csak na. Volt benne két motoros, akik meg akartak erőszakolni, közben én jártam valami osztálytársammal, de közben Tabáni I.-vel is összejöttem, akinek szép szőrös volt a háta és nagyon jól csókolt:)
Szóval nagy hülyeség volt az egész:)
Tegnap megjött a vérzésem, elszámoltam magamat, mert ez már a 24. nap, ami teljesen jó ha azt nézzük, hogy 26-27 naposak a ciklusaim és a spiráltól az elején hamarabb jön meg. Azért erősen remélem, hogy ez nem lesz mindig így.
Ahogy kezdődött, úgy folytatódik a reggel: Már a Hanga is üvölt mindenért:( Megyek megiszom a harmadik kávémat.

Reggeli vicc:)

Egy takarítónő feljelentést tesz a rendőrségen, hogy a munkahelyén megerőszakolta egy férfi a folyosón.

- És nem tudott elmenekülni? - kérdezi a rendőr.

- Hogyan menekültem volna el? Jobbról fal, balról fal, mögöttem a férfi, előttem meg már fel volt mosva!
Hanga a sunyi, Pity a gaz, Timcsi meg a balek:)))
Annyira az alsó állkapocsban növő fogakra koncentráltam, hogy felül nem is leselkedtem. Tegnap este azzal szórakoztunk, hogy fejjel lefelé hintáztattam a kis szarost, egyszer csak látom ám, hogy a jobb fölső kisőrlő is kint van. Pity meg vigyorogva mondta, hogy ő már egy hete látta, de azt hitte, hogy tudok róla. Szóval Lapinak 9 foga van:) De egy metszőfoggal akkor is adós még:)

Este Hajni leverte az ablakpárkányról két kedvenc növényemet, nagyon kiakadtam. Este 7-kor utálok porszívózni és takarítani:(

Ma reggel meg két bal lábbal kelt a Hajni, mindenért ordít, meg sír, úgyhogy citromfűteát főztem és erősen drukkolok magamnak, hogy ne legyen az egész napunk ordítozós, kiborulós.