2009. november 11., szerda

Pityesz megkapta az első borravalóját, egy ezrest:) Első kijárós napján nem is rossz. Minden napra jöhetne ennyi, tök jó fizukiegészítés lenne.
Mindketten ettek zöldborsófőzit. Igaz, hogy csak keveset, de ez is valami, mert sose ették meg amit én főztem, hiába finom édes és tejszínes.
le kellett ragasztani a tv kikapcsológombját, mert Hanga napok óta azzal szórakozik, hogy kikapcsolgatja, én meg unom 5 percenként visszakapcsolni, Hajni meg hisztizik. Kíváncsi leszek, meddig marad fönt a kicsi kartonpapír.
Többször ébredtünk arra, hogy szól egy riasztó. Francba, hogy nem tudja elvinni szerelőhöz, hogy beállítsák, hogy ne szólaljon meg egy erősebb széllökéstől. Pity persze folyton nézte, hogy nem a miénk-e. Gyerekek szerencsére aludtak.
De még most is be-be riaszt, elhúzhatna már dolgozni a droid!
Azt tartja a népszokás( na ezt hülyén írtam), hogy aki Márton napkor libát eszik, egész évben nem éhezik. Így ma libamellet és combot sütök lila káposztával, almával és krumplival. Már csak szét kell néznem receptek után.
Pityesz beoltatja magát munkahelyi alapon az infulencia ellen. Mindkettőt beadják majd neki. Agyaltunk sokáig, meg ellene voltunk, de mivel mától kijárós lett, rengeteg ügyfélhez megy majd szerelni. Így nagyobb az esélye annak, hogy macskás vénasszonyoktól nem csak bolhát hoz haza, hanem egy kis vírust is. Persze az is benne van a pakliban, hogy én kapom el, amíg a rossmannban turnézok vásárlás címszóval...
A tegnapi nap összességében egy katasztrófa volt. Hanga egész nap üvöltött, semmi sem volt jó neki, gondolom ezt a hülye időt érezte meg. Egyre hisztisebb, ha valamit akar, sikít és toporzékol, úgy követelőzik. Jó korán eltanulta a Hajnitól..
Alig vártam a fürdetést és hogy csend legyen. Utána megittam egy pohár bort, amitől kellemesen elálmosodtam és a BK után aludtam is.