2009. november 24., kedd

El is kezdték utalgatni a pénzt. Vajon lesz habzsi-dőzsi és 7 nyelven beszélő babakocsi is?
Előbb rászóltam Hajnira, hogy ne csináljon valamit, mondtam:nem. Erre a Hanga elkezdett hangosan kiabálni, hogy DE. Nagyon komoly volt, ahogy mondta, nem győztem vihogni. Persze biztos nem nagyon érti még, hogy miről van szó, csak azt tudja, mint minden kisgyerek, hogyha anya mondja:nem, arra ellenkezni illik:)))

Elfelejtettem tegnap lefotózni a szent porcelánokat. Íme:
Persze lehet itt is pofánvágni, tessék, rajta:))
Ezt a hoxás naplómba nem írom be, mert jól pofán vágna valaki:)
Én is sajnálom Ájrint, hogy a második lombikja nem sikerült. Persze nem ő az egyetlen sajnos. Meg, hogy nincs pénze, stb. De hogy fórumot nyitnak és gyűjtik a pénzt neki, az nekem nagyon furcsa és visszatetsző. A koldusba meg belerúgnak az utcán. Meg a hajléktalanokba, pedig azoknak kajára (no meg piára) kell, arra, hogy élhessenek. Ő meg megadja a bankszámla-számát. Legközelebb majd kiságyra meg tápszerre gyűjtenek majd? Vagy korfui nyaralásra, mert szegény kimerült a sok gyereksírásról. Nekem lesülne a képemről a bőr. De nem vagyunk egyformák. Én személy szerint hamarabb adok 200 forintot az utcán valakinek.
Hangának megint elindult egy foga, amit a seje-haja állapotából és az indokolatlan felsírásaiból sejtek.
Mondjuk a hatodik fog valamikor augusztusban bújt ki, ideje lenne a következőknek. Hajninak változatlanul csak 16 db. van és nyoma sincs az utolsó négynek. Persze mit várok, amikor nekem mostanában nő az első bölcsességfogam:)
Változatosság kedvéért este megint sütöttem muffint:) Most kakaós-mazsolásat. Mindenkinek ízlett, mondjuk Hajni hozta a formáját, mert mindegyikbe beleharapott szépen sorban.