2010. április 7., szerda

No mostanra ment fel a láza 38,7-re. Kapott nurofent, gondolom leviszi neki, meg aludhatna is nyugodtan a kisasszony. Mondjuk az előbb majdnem elaludt az ölemben, csak ügye tisztába kellett tenni, meg inzultálni a valagát. Végtagjai jéghidegek. Most megint idekéretőzött az ölembe.
Ja és ma még nem evett semmit:(
Becsapott a szaros:)) Nem alszik, de szerencsére láza sincs, csak az én kezem volt hideg. Mondjuk ahogy elnézem lesz itt délutánra láz, de remélem nem lesz igazam..
Hanga 10 perce ébredt fel sírva és izzadtan, lázasnak is tűnik. Betettem a helyemre az ágyba, el is aludt újra:(
Hajni nemrég kelt fel, most boldogan rohangál fel-alá a kezében egy tehénnel. Hanga még alszik. nem tudom, hogy ennek örüljek-e, remélem nem lázasodik be megint..
"Csodálatos" volt a hajnalunk:( Hanga 4 után kezdett éktelen ordítós sírásba, felkelt a ház is szerintem. Kicsi láza biztos volt, kapott nurofent, de percekig csak vígasztalhatatlanul bömbölt. Nem tudom mitől, mert ez nem olyan sírás volt, mint amikor fáj valamije. Persze Hajni is felkelt és mivel nem aludt vissza, fél óra múlva ő kezdte a műsort, kakaót követelt, de csak teát kapott. Megyek csinálok még egy kávét.
Ma takarítani kell, meg mosni, az ünnepek alatt semmit nem csináltam, így nagy a káosz és zűrzavar:)