2010. január 10., vasárnap

Na sütöttem kenyeret, most sima fehéret és sütöttem tortát. Nem kell tuti csodára gondolni: muffintészta tepsibe, középen megkentem szilvalekvárral, inkább jam, mert darabos és az egészet bekentem csokikrémmel. Nyami:) Vettem dekorfilcet és még csicsát is tettem rá:))
Holnapra kész a zellerkrémleves és marad paprikás krumpli is. Lesz időm bútort pácolni, Pity meg gyerekezik.
BREAKING NEWS!!!(vagy hogy kell írni)
Hajni tojt a bilibe!!! Igaz, hogy csak kicsi kaksi-mogyorót, de akkor is. Kapott juti csokit, legközelebb meg matricákat ragaszthat majd. Persze nem az új komódokra:)
Segített apájának:


Hanga is a kalpáccsal, de ez nem látszik:


Itt meg sofőrt játszik:)


Hajni negyed 6-kor felébredt, másfél órát nyűglődött, minden baja volt. Aztán nagy nehezen visszaaludt, akkor ébredt és sírt a Hanga, mert nem találta a sárkányt:( Király vasárnap reggel. De csak visszaaludt ő is, végül 8-kor keltek fel, de addig legalább meg tudtunk kávézni. Ma komódot csiszolgatok.
Pity most bontja a fát, Hajniék csodálkoznak, mert nekik volt nem szabad és most nem értik, hogy apának miért lehet:)
Nem is írtam tegnap, hogy az ikejjának jár egy piros pont, ugyanis a wc-ben a mosdóknál van fellépő, hogy gyerekek is tudjanak kezet mosni és legalább 6 bili is ki van készítve. Az megint más kérdés, hogy nem ültetném rá a gyerekeket:)
Az auchanban meg kaptam egy pufi mellényt; már rég szerettem volna, mert nincs átmeneti kabátom, ez meg tök jó lesz a játszótérre lemenni. Szép barna és csak 1800 ft volt.